Masacre’yi diziye alıp yine gerçekleri sübliminal olarak foruma aktaracağım.![]()
Maymun bile olamaz bana dedi resmen 😱 Hakaret üstüne hakaret işitiyorum Çiğdem'den şikayetçiyim admin bey bir şey yap
Masacre’yi diziye alıp yine gerçekleri sübliminal olarak foruma aktaracağım.![]()
birşey yapacakmış sübliminal olarak foruma aktaracakmışMaymun bile olamaz bana dedi resmen 😱 Hakaret üstüne hakaret işitiyorum Çiğdem'den şikayetçiyim admin bey bir şey yap![]()
Masacre bir fotonu atsana görelim seni merak ettik ablamla.Maymun bile olamaz bana dedi resmen 😱 Hakaret üstüne hakaret işitiyorum Çiğdem'den şikayetçiyim admin bey bir şey yap![]()
Hahahahahahah ay güldürdü yine yalnız @sokak sanati ve @denizz19 in gerdek gecesini hızlıca atlamayalım please
Son cümle özetlemiş bölümüEllerine sağlık bebeğim @mrt-06
![]()
Ne meraklısın gerdeğeHahahahahahah ay güldürdü yine yalnız @sokak sanati ve @denizz19 in gerdek gecesini hızlıca atlamayalım please
![]()
Teşekkürler canım. 😳Hahahahahahah ay güldürdü yine yalnız @sokak sanati ve @denizz19 in gerdek gecesini hızlıca atlamayalım please
![]()
O nerden çıktı şimdiMasacre bir fotonu atsana görelim seni merak ettik ablamla.
Hem sarışın hem renkli gözlüyüm kudur.![]()
Utanma ya yemeyiz @pompy de attı yakın zamanda.O nerden çıktı şimdiHazır değilim kendimi göstermeye, utanıyorum 😳
Ulu orta atmadı ama ben gördüm.Hani nerede pompy görmedim onu ben![]()
Basketbolcu boyu var bende zatenUlu orta atmadı ama ben gördüm.Senle konuşurken aklıma hep basketbolcular geliyor en iyisi öyle kalsın.
![]()
Tahmin etmiştim siyah basketbolcu parlaklara düşkünlüğün bundan demek ki.Basketbolcu boyu var bende zatenAma sadece boyu var işlev yok
![]()
Şarjım bitik özelden yazsanWhats app a bak sen![]()
Mahvolacaksın o gerdekte belini kıracam @mrt-06Benim rolün ajan rolü olduğu için o gerdekten ben galip çıkarım gibi duruyor. Deniz yine naş naş![]()
Bir şey olmazsen mahvolmayasın sonra karşında umut var