- Reaksiyon puanı
- 29,987
- Puanı
- 1,059
Değil işte makyajın gücü mü dersin ne dersen de o iki kadın aynıAma farklı kadınlar gibi.
Değil işte makyajın gücü mü dersin ne dersen de o iki kadın aynıAma farklı kadınlar gibi.
La yok aynı kişiymiş işte beni de yanıltıyorsunuz ya
https://www.google.com.tr/search?q=...YVAKHVTbAgwQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=_
Alın görseller araması ikimizn attığı fotoda var isim olarak da Dannel yazıyor benimkinin yanında
Herkes kendi zevkine göre foto bulmuş
Alamaz hiçbir şey beni benden oyunlardan başkaOku ve yorum yap yorgunluğunu alacaktır.
Herkes kendi zevkine göre foto bulmuş
Sonuç olarak eve dönünce boya badana sökülünce Çiğdem-‘in attığı gibi oluyor. Hmm aklıma bu haber geldi. @sokak sanati @XanTierDeğil işte makyajın gücü mü dersin ne dersen de o iki kadın aynı
Kötü admin @mrt-06 da hemen fırsatını bulup bana laf atıyordu bir deHerkes kendi zevkine göre foto bulmuş
Bu dizide bayağı oyunlu.Alamaz hiçbir şey beni benden oyunlardan başka
Alamaz hiçbir şey beni benden oyunlarımdan başkaBu dizide bayağı oyunlu.
Sen ben artık biz olduk benim oyunum da senin oyunun sayılır.Alamaz hiçbir şey beni benden oyunlarımdan başka
Hahaah Zaten boşuna evlenmeden önce sevgilinizi hortumla yıkayın demiyorlar korkulur bu kadınlardan @Çiğdem-Sonuç olarak eve dönünce boya badana sökülünce Çiğdem-‘in attığı gibi oluyor. Hmm aklıma bu haber geldi. @sokak sanati @XanTier
Öyle yüz makyajına ihtiyacım olmadı olmuyor benim şunuda merak ediyorum aslında makyajsız doğal yüzleri ucube gibi nasıl oluyor şu sonuc ortaya çıkıyor makyajı galiba yüz hatları iyi olmayanlar daha çok kullanıyor yoksa yüzü iyi olanın makyajsızda iyi olurSonuç olarak eve dönünce boya badana sökülünce Çiğdem-‘in attığı gibi oluyor. Hmm aklıma bu haber geldi. @sokak sanati @XanTier
O lafı ilk kez senden duydum. Benim bildiğim hamama götürün derler. Adam harbi safmış yalnız, gerçi benim için iç güzellik önemli.Hahaah Zaten boşuna evlenmeden önce sevgilinizi hortumla yıkayın demiyorlar korkulur bu kadınlardan @Çiğdem-
Senin yüzün doğal makyajlı gibi ablacım yanaklar falan dolgulu, tabiisi gerek yok. 😳Öyle yüz makyajına ihtiyacım olmadı olmuyor benim şunuda merak ediyorum aslında makyajsız doğal yüzleri ucube gibi nasıl oluyor şu sonuc ortaya çıkıyor makyajı galiba yüz hatları iyi olmayanlar daha çok kullanıyor yoksa yüzü iyi olanın makyajsızda iyi olur
Şu anda böyleyimSen ben artık biz olduk benim oyunum da senin oyunun sayılır.
Bunun “ “ resim bulmuş hali resmen. .ssŞu anda böyleyim
O lafı ilk kez senden duydum. Benim bildiğim hamama götürün derler. Adam harbi safmış yalnız, gerçi benim için iç güzellik önemli.
Senin yüzün doğal makyajlı gibi ablacım yanaklar falan dolgulu, tabiisi gerek yok. 😳
Rahmetli Dedem anlatırdı gerçek bir olay derdi bir adam karısı banyodan çıkınca sen kimsin demiş @XanTier @cookies @sokak sanati @Harunnn60Hahaah Zaten boşuna evlenmeden önce sevgilinizi hortumla yıkayın demiyorlar korkulur bu kadınlardan @Çiğdem-
Benim dediğim internet jargonunda kullanılan hali daha çok Ama var yani öyle bir laf ben uydurmadımO lafı ilk kez senden duydum. Benim bildiğim hamama götürün derler. Adam harbi safmış yalnız, gerçi benim için iç güzellik önemli.
Senin yüzün doğal makyajlı gibi ablacım yanaklar falan dolgulu, tabiisi gerek yok. 😳
Boş boş bakıyorum ekrana. Yatsam iyi olacak sanırımBunun “ “ resim bulmuş hali resmen. .ss
Tamam ya inandım elbetteki uyduracak halin yok.Benim dediğim internet jargonunda kullanılan hali daha çok Ama var yani öyle bir laf ben uydurmadım
Demekki benzer vakalar çok varmış.Rahmetli Dedem anlatırdı gerçek bir olay derdi bir adam karısı banyodan çıkınca sen kimsin demiş @XanTier @cookies @sokak sanati @Harunnn60
Bence de yat sen 3 saat dile kolay. İyi geceler.Boş boş bakıyorum ekrana. Yatsam iyi olacak sanırım
Tamam ya inandım elbetteki uyduracak halin yok.
Demekki benzer vakalar çok varmış.
Bence de yat sen 3 saat dile kolay. İyi geceler.
Bende yatayım yarın MS oylamasını başlatmadan önce bir bankaya gitmem gerekiyor yarışmanın son çeyreğine gelmişken yıllık hasıratı götüreyimde dolar alayım @MasacRE- @sokak sanati @Harunnn60Boş boş bakıyorum ekrana. Yatsam iyi olacak sanırım
Bende yatayım yarın MS oylamasını başlatmadan önce bir bankaya gitmem gerekiyor yarışmanın son çeyreğine gelmişken yıllık hasıratı götüreyimde dolar alayım @MasacRE- @sokak sanati @Harunnn60
Aman ablacım dikkatli git gel bu devirde para taşımak zor iş.Benim dediğim internet jargonunda kullanılan hali daha çok Ama var yani öyle bir laf ben uydurmadım
doğru diyorsun cnm dikkat ederimAman ablacım dikkatli git gel bu devirde para taşımak zor iş.
İyi geceler o zaman ikinize de. @MasacRE-