Forumumuzun ahlak değerlerini zedelemeyecek bir sahne olacak.
Kötü sonuçta her an her şey yapabilirim ablacım.Valla bilemicem sokak sanatinin ne yapacağı belli olmaz dimi @mrt-06 atacanım
Kötü sonuçta her an her şey yapabilirim ablacım.Valla bilemicem sokak sanatinin ne yapacağı belli olmaz dimi @mrt-06 atacanım
Kötü sonuçta her an her şey yapabilirim ablacım.![]()
Bakalım neler olacak.bak bak @denizz19 duyuyormusun bonişim dikkatli ol ay çok merak ediyorum sokak sanatinin grçek kimliği ortaya çıkınca deniz ne yapacak
![]()
Bakalım neler olacak.![]()
Dün akşam çıktıktan sonra giremedim.
Masacre bir fotonu atsana görelim seni merak ettik ablamla.
Hem sarışın hem renkli gözlüyüm kudur.![]()
Genelde bu forumda olanlar kişiliğiyle tipleri uyumlu oluyor buda gıcık bir üye olarak kesin gıcık yüz hatlarına sahip birisidir dahada gıcık olmayalım ayollO nerden çıktı şimdiHazır değilim kendimi göstermeye, utanıyorum 😳
O benim hatunum değil hizmetkarım sadece, kendi kendine gelin güvey olmuş.Dün akşam çıktıktan sonra giremedim.
Emeğine sağlık çok komik olmuş
@destere nin diyaloglarını okurken nefessiz halini iyi yaşatmışsınŞu @denizz19 nekadar ballı, hem senin "hatununa" göz dikti hemde ceza yerine evlilik deyip ödüllendirmiş oldun 😱
Buğra'ya da üzüldüm
Bakalım ilerleyen bölümlerde daha neler göreceğiz.
destere'yi öldürmezsin inşallah.
Emre'nin son sözüde iyiydi![]()
Ne farkeder ikiside H ile baslıyor diye soğuk espiri yapayımO benim hatunum değil hizmetkarım sadece, kendi kendine gelin güvey olmuş.teşekkürler
![]()
İyi hatırlattın valla tamamen aklımdan çıkmış.Ne farkeder ikiside H ile baslıyor diye soğuk espiri yapayım
Geçen haftanın enler listesi nerde kaldı?![]()
geceye kadar bekliyorum ozamanİyi hatırlattın valla tamamen aklımdan çıkmış.![]()
Geçen hafta @MEnes de yorum yapmış dizi yorumu muydu yoksa sizin sohbetiniz mi ona göre etiketliycem.geceye kadar bekliyorum ozaman
Bundan sonra çarşambaları hatırlatacam eğer paylaşılmazsa![]()
Onlar sohbete çağırmışlardı yoksa uğramazdım.Geçen hafta @MEnes de yorum yapmış dizi yorumu muydu yoksa sizin sohbetiniz mi ona göre etiketliycem.![]()
Sen kaybedersin.Onlar sohbete çağırmışlardı yoksa uğramazdım.![]()
iyiki etiketlememişsinGeçen hafta @MEnes de yorum yapmış dizi yorumu muydu yoksa sizin sohbetiniz mi ona göre etiketliycem.![]()
gelmişken harika at, boşa gelmiş olmaOnlar sohbete çağırmışlardı yoksa uğramazdım.![]()
Yani gelecek haftalar için demiştim.iyiki etiketlememişsinbu ne peki
gelmişken harika at, boşa gelmiş olma![]()
Ben etiketlerim benim sağım solum belli olmazYani gelecek haftalar için demiştim.![]()
Bakalım nasıl olacak sesli anlatım ben de merak ediyorum.Ben etiketlerim benim sağım solum belli olmazDeniz'i en iyi onunla çekiştiriyorum bu aralar
Bu arada yazmayı unuttum, sesli anlatımı çok merak ediyorum![]()