Sadece çıkar ilişkisi bizimkisi.hhahah aa geçen sezon atacan yarışmacıydı sokak sanatını juri yaptım sizi uyuşturdukşimdide sokak sanatı yarışmacı atacanı juri yaptık yine bir uyuşma içindesiniz
@Harunnn60
Sadece çıkar ilişkisi bizimkisi.hhahah aa geçen sezon atacan yarışmacıydı sokak sanatını juri yaptım sizi uyuşturdukşimdide sokak sanatı yarışmacı atacanı juri yaptık yine bir uyuşma içindesiniz
@Harunnn60
hhahah bende oyüzden birinizi yarışmacı başkan yapıyorumya iyi puan ile uyuşturuyorum işteSadece çıkar ilişkisi bizimkisi.@sokak sanati
Onu ben yarattım, tabii ki benle iyi geçinmek zorunda.hhahah bende oyüzden birinizi yarışmacı başkan yapıyorumya iyi puan ile uyuşturuyorum işte![]()
![]()
![]()
ölene kadar sizin için yarışma düzenleyecem inş yoksa yapamıyorsunuz![]()
![]()
![]()
Haftaya yılanlara yediricem bunu.
sokak şeysiyle ne zaman halvete giricen desterenin gördüğü şeyden sonra çok ilginç olacak o sahne :aBelli ki sağlammış.![]()
Ben değil Deniz girecekler 4. bölümde.sokak şeysiyle ne zaman halvete giricen desterenin gördüğü şeyden sonra çok ilginç olacak o sahne :a
marul kafa askere gitmeden psikolojisi bozulacak demekBen değil Deniz girecekler 4. bölümde.![]()
İstiyorsan sen de halvete girebilirsin.marul kafa askere gitmeden psikolojisi bozulacak demek![]()
grup fantezilerine karşıyım teke tek olacakİstiyorsan sen de halvete girebilirsin.![]()
RTÜK seni kapatmadan susalım.grup fantezilerine karşıyım teke tek olacak![]()
Başım ağrıyor gibi hissediyorum.
Yeni evli çift gibiyiz o gün de başım ağrıyor demiştin.Başım ağrıyor gibi hissediyorum.![]()
![]()