Hahah yalnız kadın burdada diğer 2 fotoğraftakine benzemiyor.doğru diyorsun cnm dikkat ederim
güzel bir fotoyla veda edeyim bu gecelik
Hahah yalnız kadın burdada diğer 2 fotoğraftakine benzemiyor.doğru diyorsun cnm dikkat ederim
güzel bir fotoyla veda edeyim bu gecelik
Valla ben anlamadım bu işi ya
Senin herif bu kadını bir tuzlasın SPN’de ne yapılıyorsa artık. Her fotoğrafta farklı çıkıyor
Farkında olmadan büyük bir gizemi çözmüş olabiliriz şuan, ilümanti işi olabilir bu.Valla ben anlamadım bu işi yaBak mesela Jensen de bu fotoda farklı diğerlerinden sakallar uzun ama o olduğu anlaşılıyor sonuçta. Kadının 3 fotosu da birbirinden farklı bilmesek üçü de farklı kişiler diyeceğiz@Çiğdem-
Senin herif bu kadını bir tuzlasın SPN’de ne yapılıyorsa artık. Her fotoğrafta farklı çıkıyor
Farkında olmadan büyük bir gizemi çözmüş olabiliriz şuan, ilümanti işi olabilir bu.
gitmeden önce birşey diyipte gideyimValla ben anlamadım bu işi yaBak mesela Jensen de bu fotoda farklı diğerlerinden sakallar uzun ama o olduğu anlaşılıyor sonuçta. Kadının 3 fotosu da birbirinden farklı bilmesek üçü de farklı kişiler diyeceğiz@Çiğdem-
Neye benzettin beni acaba
3 buçukBence de yat sen 3 saat dile kolay. İyi geceler.
Buldum, horoz.Neye benzettin beni acaba
Bari okusaydın onca saat yatmamışsın Meloş3 buçuk
Daha yatmadım
Teşekkürler.Komik diyaloglar iyiydi,kral denizi affetti,aserat ile sokak sanati diyalogları iyi olmusemeğine sağlık @mrt-06 keyifli bir bölüm olmuş
Heee maymun.hhaha aa utanmıyormusun arkadaşına horoz demeye cnmo değil
solda duvarda güzel maskot olmuş jensenimin evine benden daha çok seviyormuş meğerse @MasacRE-
Aslında o olduğunu tahmin ettim ama dile getirmek istemedimhhaha aa utanmıyormusun arkadaşına horoz demeye cnmo değil
solda duvarda güzel maskot olmuş jensenimin evine benden daha çok seviyormuş meğerse @MasacRE-
Nasıl da kendini tanımış ben de horoza bakıyordum.Aslında o olduğunu tahmin ettim ama dile getirmek istemedimSen utanmıyor musun bana maymun demeye
insan kendini tanımazmı ayoll birde gizlenmiş fark edilmemek içinNasıl da kendini tanımış ben de horoza bakıyordum.
Nasıl da kendini tanımış ben de horoza bakıyordum.
Telefondan horoz gibi gözüküyor. .ss
Lafı değiştirmeye çalışırken ben.Neyse bırakın şimdi horozu maymunu falan da bu kadın nasıl bu kadar değişiyor her seferinde onu çözün
Telefondan horoz gibi gözüküyor. .ss
Lafı değiştirmeye çalışırken ben.
Ama yok @MasacRE- bukadar sempatik olamazNeyse bırakın şimdi horozu maymunu falan da bu kadın nasıl bu kadar değişiyor her seferinde onu çözün
Masacre’yi diziye alıp yine gerçekleri sübliminal olarak foruma aktaracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?