TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

doğru diyorsun cnm dikkat ederim :bhr:

güzel bir fotoyla veda edeyim bu gecelik :love1::love1::love1:
jensen-and-danneel-ackles-announce-birth-of-twins-01.jpg
Hahah yalnız kadın burdada diğer 2 fotoğraftakine benzemiyor. :F :F @MasacRE-

Hahah yalnız kadın burdada diğer 2 fotoğraftakine benzemiyor. :F :F @MasacRE-
Valla ben anlamadım bu işi ya :F Bak mesela Jensen de bu fotoda farklı diğerlerinden sakallar uzun ama o olduğu anlaşılıyor sonuçta. Kadının 3 fotosu da birbirinden farklı bilmesek üçü de farklı kişiler diyeceğiz :A @Çiğdem-

hhahaha aa belki çocuklar gibi eşide 3 tanedir :F :F :F @MasacRE-
Senin herif bu kadını bir tuzlasın SPN’de ne yapılıyorsa artık. Her fotoğrafta farklı çıkıyor :A

Valla ben anlamadım bu işi ya :F Bak mesela Jensen de bu fotoda farklı diğerlerinden sakallar uzun ama o olduğu anlaşılıyor sonuçta. Kadının 3 fotosu da birbirinden farklı bilmesek üçü de farklı kişiler diyeceğiz :A @Çiğdem-
Farkında olmadan büyük bir gizemi çözmüş olabiliriz şuan, ilümanti işi olabilir bu. :A

Senin herif bu kadını bir tuzlasın SPN’de ne yapılıyorsa artık. Her fotoğrafta farklı çıkıyor :A

Farkında olmadan büyük bir gizemi çözmüş olabiliriz şuan, ilümanti işi olabilir bu. :A
gitmeden önce birşey diyipte gideyim :F

fotoda @MasacRE- de var bulan olucakmı bakalım :F :F :F
jensen-and-danneel-ackles-announce-birth-of-twins-01.jpg

Komik diyaloglar iyiydi,kral denizi affetti,aserat ile sokak sanati diyalogları iyi olmus:D emeğine sağlık @mrt-06 keyifli bir bölüm olmuş:)