aa burdada kral ozan olursa çüşş derim artık akrdeş madem dinlememYok Deniz için nihai kararı kralımız verecek.Aserat nedense hep ciddi oluyor.
@XanTier yatmadan oku canım.
DosiTols'un yokum diye okumadı tam zıtsınız bu konuda o zaman.@Tolstoyevski
Yok kız kral benim burda.aa burdada kral ozan olursa çüşş derim artık akrdeş madem dinlemem
Sensen @denizz19 idam olmaz değişik fantaziler uygularsın onun üzerinde sen şimdiYok kız kral benim burda.
Deniz'i affederim belki sonuçta aşk kurbanı olmuş.
Tols sana gıcıklık yapıyordur okur illaki ama biz zaten onla çok zıtız, ne ara nasıl bukadar kaynaştık bilmiyorumYok Deniz için nihai kararı kralımız verecek.Aserat nedense hep ciddi oluyor.
@XanTier yatmadan oku canım.
DosiTols'un yokum diye okumadı tam zıtsınız bu konuda o zaman.@Tolstoyevski
Yılan @Doğu da aynen demiş, 2 sinsi gülmüş o mesaja iyice sinirim zıpladı.Dositols'um sana gıcıklık yapıyordur okur illaki ama biz zaten onla çok zıtız, ne ara nasıl bukadar kaynaştık bilmiyorum
@Tolstoyevski
Aserat: Tamam geçti, sakin ol artık.. sakin ol.. Sana temiz kıyafetler getirticem. (Odadan çıkar)
sokak sanati: (Gözlerini siler) Güzel... bu Aserat şırfıtısı da inandıysa tamamdır haha! Bir engelden daha kurtulmuş oldum böylece.. Yavaş yavaş yükselişim devam ediyor, durdurulamıyorum hahaha!
aaa eminim öldürmeyeceğine @sokak sanati zafer kazandım sanıyor ama ya @denizz19 ile nikahıı kıymayı isterse kral yanı sen ayvayı yer ozamanDeniz'i affederim belki sonuçta aşk kurbanı olmuş.
Bence ikisinide boşverZaten gelecek gibi de değil yarışmacılar hevessiz ben de umrumda değil
Onunla aynı yatağa gitsem çığlık atar kaçarım yeminle hayalet gördüm sanıpaaa eminim öldürmeyeceğine @sokak sanati zafer kazandım sanıyor ama ya @denizz19 ile nikahıı kıymayı isterse kral yanı sen ayvayı yer ozaman@Harunnn60
Olabilir evet hatta finali sen hazırlarsınBence ikisinide boşverkapanışı sen ve @MEnes ile yapalımsize ben soru hazırlarım.
Fikir Cambazı bir final hakediyor
Birde ikisini halvete sokarsam abovvv.aaa eminim öldürmeyeceğine @sokak sanati zafer kazandım sanıyor ama ya @denizz19 ile nikahıı kıymayı isterse kral yanı sen ayvayı yer ozaman@Harunnn60
olur olur yada @Aserat ile ortak yaparızOnunla aynı yatağa gitsem çığlık atar kaçarım yeminle hayalet gördüm sanıp
Olabilir evet hatta finali sen hazırlarsın
Tam da böyle bir rolü var aşırı şişman.Güzel bir rol vereceğinden eminim.@Çiğdem- @sokak sanati @XanTier @xemrexxx @S.G.A.T. @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 57610
Birde ikisini halvete sokarsam abovvv.
denizde şimdi kendini anza çekiyor ama kızcağıza nasıl saldırıyordu @Aserat gelemseydiOnunla aynı yatağa gitsem çığlık atar kaçarım yeminle hayalet gördüm sanıp
Olabilir evet hatta finali sen hazırlarsın
Güzel bir rol vereceğinden eminim.@Çiğdem- @sokak sanati @XanTier @xemrexxx @S.G.A.T. @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 57610
Hhaha aa bunu her gördükçe gülüyorum @xemrexxx tuhaf dizisindendi kuluçkaya yatmış tavuk gibiTam da böyle bir rolü var aşırı şişman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?