Hikayelerin hem kısa @XanTier upuzun @Tolstoyevski gibi beyin yakan zamanlamalar olmazsa dönüşe okurumTam olarak öyle değil yani bu hadımlık durumu için demiştim.
Hikayelerin hem kısa @XanTier upuzun @Tolstoyevski gibi beyin yakan zamanlamalar olmazsa dönüşe okurumTam olarak öyle değil yani bu hadımlık durumu için demiştim.
@mrt-06 @denizz19 u idam edip kendisimi @sokak sanati ile halvete giricekmiş
Hayır sokak sanatını ben öldürüp Atacan'la halvete girecem
Yok ben sanatsal diziler yazmıyorum hikayeler anlaşırlır sürükleyici oluyor okursun yani. Bir an önce dönmene bak gerçekten forumda olmanı özlemişiz.Hikayelerin hem kısa @XanTier upuzun @Tolstoyevski gibi beyin yakan zamanlamalar olmazsa dönüşe okurum
İçerde gibi ters köşe dolu bir dizi bu, bakarsınız @xBUGRAx ile @Aserat halvete girmiş.Hayır sokak sanatını ben öldürüp Atacan'la halvete girecem
hepiniz ölürsünüz sokak sanati ölmez ayoll @mrt-06 ı dizilerinin olamzsa olamz maskotudur ve reyting kaynağıdırHayır sokak sanatını ben öldürüp Atacan'la halvete girecem
Onun her yeri Reyting olsa Ne olur kızhepiniz ölürsünüz sokak sanati ölmez ayoll @mrt-06 ı dizilerinin olamzsa olamz maskotudur ve reyting kaynağıdır
hepiniz ölürsünüz sokak sanati ölmez ayoll @mrt-06 ı dizilerinin olamzsa olamz maskotudur ve reyting kaynağıdır
Normalde @sokak sanati ile aramız hiç iyi değil ama 1 senedir 3 dizimde de sokak sanati'nı başrol yapıyorum.Onun her yeri Reyting olsa Ne olur kız
En kavgacı üye normal başrol yapman herkese bir hakaret söylese konu CoşarNormalde @sokak sanati ile aramız hiç iyi değil ama 1 senedir 3 dizimde de sokak sanati'nı başrol yapıyorum.
para tatlı tabi cnmNormalde @sokak sanati ile aramız hiç iyi değil ama 1 senedir 3 dizimde de sokak sanati'nı başrol yapıyorum.
Normalde @sokak sanati ile aramız hiç iyi değil ama 1 senedir 3 dizimde de sokak sanati'nı başrol yapıyorum.
İşte benim oyuncum.Reyting için her şeyi yaparım.
En kavgacı üye normal başrol yapman herkese bir hakaret söylese konu Coşar
Hayır sokak sanatını ben öldürüp Atacan'la halvete girecem
kız noluyor kimin eli kimin cebinde belli değil 😱
kız noluyor kimin eli kimin cebinde belli değil 😱
@MasacRE- ile @Aserat güzel çift olur onlara halvet düşünebilirsin
Entrika bizden sorulur.kız noluyor kimin eli kimin cebinde belli değil 😱
Yok haftasonu burdayım fırsat varken gireyim dedim
Geldiğini görünce sevindim ama henüz cw dizilerini izlememiş yanı bedeni burda ruhu yok ne anladım ben o işten ayollİyi bari. @Çiğdem- gelince sevinecek CW sezonu açtı sen yoktun.
zaten şuan benGeldiğini görünce sevindim ama henüz cw dizilerini izlememiş yanı bedeni burda ruhu yok ne anladım ben o işten ayoll
Dizi Yürüyen Ölüler'den çok daha iyi başladı. 😱Geldiğini görünce sevindim ama henüz cw dizilerini izlememiş yanı bedeni burda ruhu yok ne anladım ben o işten ayoll
Fantazi seviyor demekki forum fantastik yerineDizi Yürüyen Ölüler'den çok daha iyi başladı. 😱
Herkes denizz19 - sokak sanati aşkını bekliyormuş demek ki.Fantazi seviyor demekki forum fantastik yerine