Damien Duff
Süper Favori Üye
aslında fantastlik serüvenini ben başlattımDizi Yürüyen Ölüler'den çok daha iyi başladı. 😱
aslında fantastlik serüvenini ben başlattımDizi Yürüyen Ölüler'den çok daha iyi başladı. 😱
Evet Sihirli Annem ile.aslında fantastlik serüvenini ben başlattım
@destere de gelecekmi diziye foruma gelemedi bari diziye gelsinHerkes denizz19 - sokak sanati aşkını bekliyormuş demek ki.![]()
Evet 2. bölümde var destere.@destere de gelecekmi diziye foruma gelemedi bari diziye gelsin
@Harunnn60 demin annesi senin akdar bahsetmiyordur diyordu destereden![]()
![]()
![]()
20 bölüm gitti o yeni versiyonlarıyla 115 bölümEvet Sihirli Annem ile.![]()
İlerde 1. bölümden yeniden okumaya başlayacağım.20 bölüm gitti o yeni versiyonlarıyla 115 bölüm
Evet 2. bölümde var destere.
Dilinde tüy kalmadı harbiden.![]()
112 bölüm yapmışım televizyonla yayınlananlar varya 240 bölümİlerde 1. bölümden yeniden okumaya başlayacağım.![]()
Hahah.![]()
![]()
Özledim onu çok
İyi mi kötü mü?
Benim kadar canı yanıyor mu?
Aradım kapalı, evde de yoktu
Acaba geceleri geziyor mu?
2 yıldır destere yokken bununla çağrı yapıyoruz bengü bizim için yazmışHahah.Bu profilinde de vardı demi.
O değil de sen benim şiirimi kapak yaptın gelince kıskanmasın.![]()
Zaten Bengü'ye benziyorsun ablacım.2 yıldır destere yokken bununla çağrı yapıyoruz bengü bizim için yazmış![]()
![]()
![]()
hhaha kıskanırmı bilemem oda şiir yazmaya kalkmasa bari rezil olruruz![]()
Bengüye okadar gıcık olmuyorum oyüzden bu benzetmen iyi sayılır önceki ecünnülere oranlaZaten Bengü'ye benziyorsun ablacım.![]()
Yarın işim var, Cumartesi de geç olur sanki.Yarın yayınla cnm yarın boş![]()
![]()
![]()
cumarteside itiraflar varYarın işim var, Cumartesi de geç olur sanki.![]()
Yarın işim çok, anıtkabire gitcem sonra okula sonra doktora.cumarteside itiraflar varsen yarın akşama zorla bence kendini cnm zamanlayıcıya koy
![]()
![]()
![]()
pazarteside diğer hafta sonucları var tv dünyası gibi hergün birşey varYarın işim çok, anıtkabire gitcem sonra okula sonra doktora.
Pazartesi'ye alayım bari.![]()
Aaaaa valla insanlar ilk bölümü unutacak. Salı olsun tamam.pazarteside diğer hafta sonucları var tv dünyası gibi hergün birşey var![]()
![]()
![]()
ertelemişken salı yap bariama pazar 12 de de yapabilirsin reytinglere ozaman kapsar sanırım diğer haftanın
![]()
sohbeti bölünmeyecek birgün olsunki yine zirvede tamamlaAaaaa valla insanlar ilk bölümü unutacak. Salı olsun tamam.![]()