Yok haftasonu burdayım fırsat varken gireyim dedimTamamdır. Umarım uzun süre kalırsın özledik.
Yok haftasonu burdayım fırsat varken gireyim dedimTamamdır. Umarım uzun süre kalırsın özledik.
İyi bari. @Çiğdem- gelince sevinecek CW sezonu açtı sen yoktun.Yok haftasonu burdayım fırsat varken gireyim dedim
Deniz ile sokak sanati aşkı var dizide bence kaçırma derim Unutma Beni seviyorsan bunu da seversin.
Senden tırsmıyor değilimDeniz ile sokak sanati aşkı var dizide bence kaçırma derim Unutma Beni seviyorsan bunu da seversin.
Deniz ile sokak sanati aşkı var dizide bence kaçırma derim Unutma Beni seviyorsan bunu da seversin.
Kork ve titremeye devam et o zaman.Senden tırsmıyor değilim
Göreceğiz.ölümsüz aşkmı oalcak acaba atacan
Güzel olmuş yazdım internet çöktü o sırada
Başka bir şeyi de unutmuş olabilirsin.Güzel olmuş yazdım internet çöktü o sırada
Harikayı verdimBaşka bir şeyi de unutmuş olabilirsin.
Teşekkürler emeğe saygını takdir ettim.Harikayı verdim
denizz19: Sana katılmayacaksın dedim, hastayım de... Özel günüm de bir şeyler de işte, bu işi halledince benim olacaksın! (Göz göze gelirler, deniz hızla uzaklaşır)
sokak sanati: (Kendi kendine konuşmaya başlar) Yüca İsa adına sen kimsin ya? Kimsin! Bu saraya senin için mi geldim... (Geçmişi hatırlar)
Kara Kalpaklı: sokak sanati, bu çok zor bir görev, yapabileceğinden emin misin?
Masacre: Hadım olmaya, erkekliğinden vazgeçmeye hazır mısın?
sokak sanati: Evet, yapacağım... mrt-06 denen kral bozuntusu bize yaşattığı acıların, ettiği zülumlerin bedelini ödeyecek!
sokak sanati erkekliğinden vazgeçip hadım olup saraya hizmetli olarak sızıyor yani kadın kılığına giriyor diyeyim, denizz19 erkek bunu gerçek kadın sanıp hoşlanıyor.En vurucu sahneyi anlamadım laa kim kadın kim erkek kim hadım ediliyor? @mrt-06
Madem kadına benziyor(yada benzetti) o zaman sokak sanati hadım olmasına gerek yok. Yükseldiği zamanlarda kral ile gerdek gecesinde şok olsunsokak sanati erkekliğinden vazgeçip hadım olup saraya hizmetli olarak sızıyor yani kadın kılığına giriyor diyeyim, denizz19 erkek bunu gerçek kadın sanıp hoşlanıyor.
İkinci bölümün sürprizini bozdun resmen.Madem kadına benziyor(yada benzetti) o zaman sokak sanati hadım olmasına gerek yok. Yükseldiği zamanlarda kral ile gerdek gecesinde şok olsun
Ne kadar hızla yukselmişİkinci bölümün sürprizini bozdun resmen.
Tam olarak öyle değil yani bu hadımlık durumu için demiştim.Ne kadar hızla yukselmiş