bu rahmetli destere çıplak kadın fotosu koymuş spoiye sonra kaan laf edince desterede çirkin ördek yavrusu ile değiştirmiş fotoyuKötü avatarları kaldırıp yerine cici kadın Perran’ı koyuyorum.
bu rahmetli destere çıplak kadın fotosu koymuş spoiye sonra kaan laf edince desterede çirkin ördek yavrusu ile değiştirmiş fotoyuKötü avatarları kaldırıp yerine cici kadın Perran’ı koyuyorum.
Çocuk güzelliği benden alır umarım kin duygusunu inşallah kapmaz ondanaa evet bu dizinin acelesi olmaz zaten sindire sindire git cnm haftada 3 bölüm yaparsan @sokak sanati kırıgn çiçeklerdeki songul gibi 2 ayda hamile kalır hemen@denizz19 @Harunnn60
Sesi sana benzese yeter sarayda 24 saat çığrır durur karga gibiÇocuk güzelliği benden alır umarım kin duygusunu inşallah kapmaz ondan
Övüyon mu sövüyon mu kız sen yolarım saçlarını .ss
Türkçesi çok iyi tabiiki anlar.
Eeee öğretmeni sensin tabii ki iyi olacak.Türkçesi çok iyi tabiiki anlar.
Evren bile hazır olmayabilir.Ay dünya hazır mı buna acaba hayal gücüme sığmadı
Bu yorumunu şaka sanmıştım ama gerçekten dizide varsın bence okumamazlık etme.Dizide ismim geçmiyor o yüzden ismi geçenler okusun
Bu yorumunu şaka sanmıştım ama gerçekt dizide varsın bence okumamazlık etme.
Salı gününe kadar süren var yeni bölüme yani.Yarın akşama kadar okurum o zaman
Gece hatırlatma isterim@Forumdash bu sefer ilk bölümden etiketledim gelmişken bakabilirsin.
Tamamdır. Umarım uzun süre kalırsın özledik.Gece hatırlatma isterimazcık forum dolaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?