bu rahmetli destere çıplak kadın fotosu koymuş spoiye sonra kaan laf edince desterede çirkin ördek yavrusu ile değiştirmiş fotoyuKötü avatarları kaldırıp yerine cici kadın Perran’ı koyuyorum.![]()
bu rahmetli destere çıplak kadın fotosu koymuş spoiye sonra kaan laf edince desterede çirkin ördek yavrusu ile değiştirmiş fotoyuKötü avatarları kaldırıp yerine cici kadın Perran’ı koyuyorum.![]()
Çocuk güzelliği benden alır umarım kin duygusunu inşallah kapmaz ondanaa evet bu dizinin acelesi olmaz zaten sindire sindire git cnm haftada 3 bölüm yaparsan @sokak sanati kırıgn çiçeklerdeki songul gibi 2 ayda hamile kalır hemen![]()
![]()
@denizz19 @Harunnn60
Sesi sana benzese yeter sarayda 24 saat çığrır durur karga gibiÇocuk güzelliği benden alır umarım kin duygusunu inşallah kapmaz ondan![]()
Övüyon mu sövüyon mu kız sen yolarım saçlarını .ss
Türkçesi çok iyi tabiiki anlar.
Eeee öğretmeni sensin tabii ki iyi olacak.Türkçesi çok iyi tabiiki anlar.![]()
Evren bile hazır olmayabilir.Ay dünya hazır mı buna acaba hayal gücüme sığmadı![]()
![]()
Bu yorumunu şaka sanmıştım ama gerçekten dizide varsın bence okumamazlık etme.Dizide ismim geçmiyor o yüzden ismi geçenler okusun![]()
Bu yorumunu şaka sanmıştım ama gerçekt dizide varsın bence okumamazlık etme.![]()
Salı gününe kadar süren var yeni bölüme yani.Yarın akşama kadar okurum o zaman![]()
Gece hatırlatma isterim@Forumdash bu sefer ilk bölümden etiketledim gelmişken bakabilirsin.![]()
Tamamdır. Umarım uzun süre kalırsın özledik.Gece hatırlatma isterimazcık forum dolaşıyorum.