Sherlock Şener cevapladım, gözün arkada kalmasın.TFF 2. Lig diye önerdiler. Sanırım @Araf ve @DarkLegenD önermişti, onlar cevaplasınlar.
Sherlock Şener cevapladım, gözün arkada kalmasın.TFF 2. Lig diye önerdiler. Sanırım @Araf ve @DarkLegenD önermişti, onlar cevaplasınlar.
Niye espri olsun belki Zonguldak Kömürsporla, Çorumsporla falan oynamak istediniz nereden bileyim.Espri yapıyor admin bey. Buradaki 2. Lig, 1. Lig oluyor.
Niye espri olsun belki Zonguldak Kömürsporla, Çorumsporla falan oynamak istediniz nereden bileyim.
Aslında güzel olurdu, Nazilli Belediyespor'u alırdım ben ama kırmızı ve beyaz gruplar vardı, sıkıntı olabilir.Niye espri olsun belki Zonguldak Kömürsporla, Çorumsporla falan oynamak istediniz nereden bileyim.
Benden bu kadar, kura teklifi gurur verici olsa da yeni hocaların önünü açmak gerek bu konuda da.Birincisi yeni durağımızda bizimle misiniz hocam, ikincisi kura çekiminde bana eşlik ediyor musunuz yoksa başka bir hocamızla mı anlaşmaya gidelim? @bazinga
evet yemek yiyeceğim daha @Araf@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Ekip tam kadro mu?
@MEnes'i de çıkarmam lazımdı etiketten sanırım. Şimdi "hayııııııııııııııııııııııır" diye uzun uzun yazacak.@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Ekip tam kadro mu?
@MEnes'i de çıkarmam lazımdı etiketten sanırım. Şimdi "hayııııııııııııııııııııııır" diye uzun uzun yazacak.
Benden bu kadar, kura teklifi gurur verici olsa da yeni hocaların önünü açmak gerek bu konuda da.
@MEnes olmadan etikette boşluk varmış gibi geliyor.Onu sonuna kadar etiketlemeyi düşünüyorum.
@Siyagriyus görevi sebebiyle bizimle bu sezon olamayacak @Sherlock. Buradan bildirmiş olayım.