OSM - Fav10 Ligi'nde 1. Sezon Tamamlandı!

Wolverhampton beter olsun, kupayı ellerimizde yükselteceğiz diye başlayıp sonumuz Fenerbahçe'ye döndü :A

@Sherlock önümüzdeki sezon için yazabilirsin :D
Wolverhampton'ı yarıda bırakmıştın, umarım şimdiki takımını yarıda bırakmazsın. Aslında iyi de giderdin Wolverhampton'la ama sanırım birtakım sebeplerden yüzünden bırakmak zorunda kaldın. :D

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Wolverhampton'ı yarıda bırakmıştın, umarım şimdiki takımını yarıda bırakmazsın. Aslında iyi de giderdin Wolverhampton'la ama sanırım birtakım sebeplerden yüzünden bırakmak zorunda kaldın. :D
Üst üste sürekli yenilip otomatik yönetilen takımların da gerisine düşünce sinirlenip bıraktım :D Aslında lige dönecektim ama yeni hesap açmama rağmen bir türlü dönemedim öyle kaldı yani :A

• Beğendim
Reactions: Araf
Üst üste sürekli yenilip otomatik yönetilen takımların da gerisine düşünce sinirlenip bıraktım :D Aslında lige dönecektim ama yeni hesap açmama rağmen bir türlü dönemedim öyle kaldı yani :A
Aslında başlangıçta transferler ve takımı geliştirmekle uğraşsan, sanırım çok iyi yerlere çekerdin takımı. Takımdaki fazlalıklardan kurtul, gerisi geliyor. @Felon da düşük başladı örnek vermek gerekirse, sonra en yükseğe çıkardı takımını, en iyi menajer oldu. :D

• Beğendim
Reactions: Felon
İlk sezon oynayıp, ikinci sezona katılmayacak olanlar da oy kullanabilir. TFF 2. Lig seçilecek gibi gözüküyor ama sadece bir fark olduğu için akşam 7'ye kadar bekleyeceğim.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy ve ilgilenenler/önümüzdeki sezon katılmak isteyenler...
Hayır kullanmayacağım... :A

İlk sezon oynayıp, ikinci sezona katılmayacak olanlar da oy kullanabilir. TFF 2. Lig seçilecek gibi gözüküyor ama sadece bir fark olduğu için akşam 7'ye kadar bekleyeceğim.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy ve ilgilenenler/önümüzdeki sezon katılmak isteyenler...
Spor Toto Süper Lig olacak bu gidişle. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Benim oyumuda TFF olarak hesapla.
Katılmayacak olan kişilerin oy kullanması doğru değil. Oynayacak olan bizleriz 😊
Boşa giden oylarımızı değiştirmemize izin versen adil bir sonuç çıkar.

Edit: çıkmam gerekiyor. Oy değiştirme seçeneğini şayet açarsan kullanamayacağım yinede ama TFF'den yana tercihim.

Son düzenleme:

TFF 2. Lig mi TFF 1. Lig mi? :A TFF 1. Ligi niye adaylara almadınız merak ettim. :A