Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Kardeşin de ankette süper lig diyorsa 6-5 Süper Lig kabul gördü diyebilir miyiz? @Sherlock
kararsız kaldın @Sherlock playoff yapYa bu oylama neden 5-5 oldu. Diğer seçenekleri kaldırıyorum, iki lig arasında oylama olsun böyle adaleti sağlayamayacağız.
TFF 2'nin olması sıkıcı gelecektir diye düşünüyorum, hele ki Premier Lig'den sonra o seviyeye düşmek bir anda ne bileyim. Umarım STSL kazanır, Rize hariç her türlü takım olabilir hiç fark etmez.Ya bu oylama neden 5-5 oldu. Diğer seçenekleri kaldırıyorum, iki lig arasında oylama olsun böyle adaleti sağlayamayacağız.
play offlar geldi @SherlockOy değiştirmeyi açtım, Spor Toto Süper Lig ve TFF 2. Lig dışında seçim yapanlar lütfen iki ligden birisini seçsin.
@BuraK @Araf @secquin @batuhankaralar @DarkLegenD @Dosi @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Gerekli24 @pompy @Tolstoyevski @Felon @xdragxx @mesmeso61
@Sherlock yer varsa şayet kardeşimde dahil olmak istiyor
İyi gecelerOlacak gibi, haber veririm başlatma aşamasında. Eklesin beni oyunda ne olur ne olmaz.
erol bulut hatrına alanya olabilir @Sherlock bodrumda gördüm teknik direktörü malatya bodruma geldi geçen yıl
E kardeşim oylama zaten kapanmıştı, ne diye tekrar ankete girdik ki şimdi?Ya bu oylama neden 5-5 oldu. Diğer seçenekleri kaldırıyorum, iki lig arasında oylama olsun böyle adaleti sağlayamayacağız.
E kardeşim oylama zaten kapanmıştı, ne diye tekrar ankete girdik ki şimdi?
Sonuç olarak öğleden sonra oylamaların geçerli olmayacağını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam ve 5-4 olmuştu. Sonra da skoru tayin etmiştin, "2. Lig" şeklinde duyurmuştun. Nasıl 5-5 oldu da, dengeler değişti, çok ilginç.Çok kısa süre sonra eşitlik oluştu ya iki lig arasında, 5-5 oldu. Diğer liglere oy veren herkes bu iki lige kaydırsın dedim oyunu o yüzden, daha adaletli olur diye.
Sonuç olarak öğleden sonra oylamaların geçerli olmayacağını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam ve 5-4 olmuştu. Sonra da skoru tayin etmiştin, "2. Lig" şeklinde duyurmuştun. Nasıl 5-5 oldu da, dengeler değişti, çok ilginç.
Belli olan sonuçtan farklı birşey çıkarsa ben çekilirimSonuç olarak öğleden sonra oylamaların geçerli olmayacağını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam ve 5-4 olmuştu. Sonra da skoru tayin etmiştin, "2. Lig" şeklinde duyurmuştun. Nasıl 5-5 oldu da, dengeler değişti, çok ilginç.
Neyse, önemli değil. Geçen sefer olduğu gibi tek tek katılacaklar ve katılacakların lig önerileri şeklinde gidilseydi daha iyi olurdu aslında. Ayrı başlık altında daha iyi olurdu. Sorun çözülür elbette, ankete süre de koymuşsun. Sorun olmaz yani, takma kafana.Ya haklısın, ben anketi kapatma konusunda geç kaldım ama şimdi yeni duyuruyu da yaptık. Düşüneceğim bir şeyler.
Biraz karmaşa oldu da, önemli değil. Yarın hallolur, takım seçimine gideriz ve olay biter.Belli olan sonuçtan farklı birşey çıkarsa ben çekilirim
Şuan oyumu değiştirdim bende.
1 oy fark bile olsa kazanan belliydi. Uzatılması saçma