O zaman "diğer" seçeneği tıklardın.Ankette yer almadığı için böyle oldu, Bundesliga olsa ilk onu seçerdim ama çok da mühim değil Leipzig bize düşmezdi nasılsa.
Ben tek başıma oylarım sorun değilSüper Lig dedim Türk takımlarını görmek için ama İsveç de olabilir tamamen uzak ve hiç bilmediğimiz takımlar zira. @Dosi
Oyları bölmüş oldun, TFF 2.Lig olacağına Süper Lig olsaydı bariBen tek başıma oylarım sorun değil
Ben ne alaka. Yine süper lig demezdimOyları bölmüş oldun, TFF 2.Lig olacağına Süper Lig olsaydı bari
Ben ne alaka. Yine süper lig demezdim
TFF 2. Lig zevkli olabilir aslında, oyum konusunda düşüneceğim.
Kura çekimi olunuyor kısmetinde varsa olurİtalya ligi dedim ama olmayacak anlaşılan stsl olursa Ankaragücü vermeyin bana yeter.
Tüh umarım gelmez hiç sevmiyorum. Şu an TFF önde TFF bana da sıkıcı geliyor.Kura çekimi olunuyor kısmetinde varsa olur
Bundesliga teliften dolayı sadece Alman diline açık. Şu an ki hesaplarımızla oynayamayız Almanca yeni hesap açmak gerekir."Bundesliga" dersin diye düşünüyordum Dark'tan dolayı ama darkness bir lig seçtin.
Bir rakipten kurtuluruz hemde güçlü bir rakiptenBaştan soyliyim Rizespor, Alanyaspor, Sivasspor, Başakşehir gelirse küme düşmeye oynarım düşman takımlar
Öyle yaparız, Almanca öğreniriz.Bundesliga teliften dolayı sadece Alman diline açık. Şu an ki hesaplarımızla oynayamayız Almanca yeni hesap açmak gerekir.