Ödül olayına çok dikkat etmedim diyelim.Yarın okurum diye sonraya bıraktın herhalde o mesajları.
Ödül olayına çok dikkat etmedim diyelim.Yarın okurum diye sonraya bıraktın herhalde o mesajları.
Şampiyona ödül veriliyordu diye biliyordum da, en iyi menajer ödülünü bilmiyordum. Bu arada hak ediyorsun, ona asla lafım yok.
Şampiyona gidiyor sanıyordum işte ben başta, menajere de gidiyormuş. O zaman yeni sezonda kupa için de unvan verilsin. @Turkuazz bu seferlik artık unvan verilmemiş olacak. O unvanı konuda aldın, yazılmasa da olur unvan olarak.
Anladım. 2. Sezonda ilk kupa maçında yenilmeye bakarım ozaman@Turkuazz'a da tebrikler başka etkinlikleri kazanır inşallah.
Kupa sahibine ödül vermemiz doğru olmaz çünkü bunu önceden duyurmadık. Çoğu kişi (ben dahil) kupadan bilerek elendi önemi olmadığı için.
ben ingiltere liginde devama razıyım fener çıkarsa zorlanırım fanatikliğim ağır basar @Felon @Sherlock@Sherlock yer olursa şayet kardesimde yer almak istiyormuş
Lig önerisi olarakda Türkiye ligi uygundur bence
Sonunda bir tagim oldu 2.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum emeği geçen herkese teşekkür ederim
Emeklerinize sağlık
Aynen öyle uzun süredir oynamıyordum. Bu oyunu şimdi indirdim hesabı da unutmuşum gerçi fazla oynamadım. Yeni hesap açtım değişmiş. Eskiden Erman Toroğlu yorumcu falandı. Türkiye ligi olabilir. La Kuga veya İtalya ligi de iyi olabilir.Türkiye ligi olursa kesinlikle Ankaragücü'nü almak istemiyorum. Çünkü ligde en kıl olduğum takım.@Gerekli24 sen katılmak istediğini zaten belirtmiştin diye hatırlıyorum, lig önerisi yapabilirsin bu konudan.
Birkaç gün lig ve takım belirleme işlemi, üç gün takımın hazırlık süreci derken, hemen hemen bir hafta sonra başlar lig. Temmuz ayında başlar yani lig.Pazartesi'yi beklesin @Sherlock
Galiba ben fazla yorgunum diye kalınsın diyorum
Birkaç gün lig ve takım belirleme işlemi, üç gün takımın hazırlık süreci derken, hemen hemen bir hafta sonra başlar lig. Temmuz ayında başlar yani lig.
@Sherlock reis anketlere başla istersen yavaştan ya da birkaç gün sonra da başlayabilirsin, sen bilirsin.
Pazartesi'yi beklesin @Sherlock
Galiba ben fazla yorgunum diye kalınsın diyorum
Aynen öyle uzun süredir oynamıyordum. Bu oyunu şimdi indirdim hesabı da unutmuşum gerçi fazla oynamadım. Yeni hesap açtım değişmiş. Eskiden Erman Toroğlu yorumcu falandı. Türkiye ligi olabilir. La Kuga veya İtalya ligi de iyi olabilir.Türkiye ligi olursa kesinlikle Ankaragücü'nü almak istemiyorum. Çünkü ligde en kıl olduğum takım.
Ekledim. Klop resmi olan değil mi?Tamamdır, ankete önerdiğin tüm ligleri eklerim olmazsa. Zaten hepsi ana ve büyük ligler. Oyunu biliyorsun sonuçta, o yeterli. Kullanıcı adım "tenes123", eklersin ve bana söylersin kullanıcı adını.
Ekledim. Klop resmi olan değil mi?
İspanya Ligi olabilir ama tabii dengeler tam anlamıyla eşit değil. Türkiye 2. Ligi diyeceğim, şimdi kimse seçmez. Süper Lig'in hiç zevki yok. İspanya iyi olur. İtalya ve Almanya da olabilir.Ya 1 Temmuz, üzerine 3 gün şeklinde olacak. Ya da 3 günlük ara sonrası 1 Temmuz itibariyle lig başlamış olacak, ligi başlatmadan önceki aşamayı ne kadar hızlı geçeceğimize bağlı tamamen bu. Şimdi katılmak istemeyip 1-2 aylık ara olsun diyenler, 3. sezonda katılım gösterirler eğer devam edersek tabii. O açıdan da güzel bir tarih olur Temmuz başı.
Şimdilik anket yok, öneriler gelsin ligle alakalı. Siz de yapın önerilerinizi. Yarın açarız anketi.
İstemiyorum kardeşim, istemiyorum katılmak falan...@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy ve ilgilenenler/önümüzdeki sezon katılmak isteyenler...
Sorun yok benim açımdan 🤗@Turkuazz'a da tebrikler başka etkinlikleri kazanır inşallah.
Kupa sahibine ödül vermemiz doğru olmaz çünkü bunu önceden duyurmadık. Çoğu kişi (ben dahil) kupadan bilerek elendi önemi olmadığı için.
Etiket kim hangi şartlarda alınabiliyor hiç bakmamıştım şartlara zaten fazla mühim baktığım olay değil aslında o açıdan sorun yok 😊😊Kupanın önemi şampiyonluğa ve menajer listesinin zirvesinde olmaya oranla bir hayli düşük, @Turkuazz bile sorulunca hedefime ulaşamadım diyor zaten. Kendisinin gayet iyi bir iş çıkardığının farkındayım, kupanın kazananını da özellikle vurguladım zaten ama durum bu maalesef. Özetle muhtemelen iki etiket sistemiyle devam ederiz.