O zaman "diğer" seçeneği tıklardın.Ankette yer almadığı için böyle oldu, Bundesliga olsa ilk onu seçerdim ama çok da mühim değil Leipzig bize düşmezdi nasılsa.![]()
Ben tek başıma oylarım sorun değilSüper Lig dedim Türk takımlarını görmek için ama İsveç de olabilir tamamen uzak ve hiç bilmediğimiz takımlar zira.@Dosi
Oyları bölmüş oldun, TFF 2.Lig olacağına Süper Lig olsaydı bariBen tek başıma oylarım sorun değil![]()
Ben ne alaka. Yine süper lig demezdimOyları bölmüş oldun, TFF 2.Lig olacağına Süper Lig olsaydı bari![]()
Ben ne alaka. Yine süper lig demezdim![]()
TFF 2. Lig zevkli olabilir aslında, oyum konusunda düşüneceğim.![]()
Kura çekimi olunuyorİtalya ligi dedim ama olmayacak anlaşılan stsl olursa Ankaragücü vermeyin bana yeter.![]()
Tüh umarım gelmez hiç sevmiyorum. Şu an TFF önde TFF bana da sıkıcı geliyor.Kura çekimi olunuyorkısmetinde varsa olur
![]()
Bundesliga teliften dolayı sadece Alman diline açık. Şu an ki hesaplarımızla oynayamayız Almanca yeni hesap açmak gerekir."Bundesliga" dersin diye düşünüyordum Dark'tan dolayı ama darkness bir lig seçtin.![]()
Bir rakipten kurtuluruz hemde güçlü bir rakiptenBaştan soyliyim Rizespor, Alanyaspor, Sivasspor, Başakşehir gelirse küme düşmeye oynarım düşman takımlar![]()
Öyle yaparız, Almanca öğreniriz.Bundesliga teliften dolayı sadece Alman diline açık. Şu an ki hesaplarımızla oynayamayız Almanca yeni hesap açmak gerekir.