@Sherlock hocam, ankete tarih verseydiniz keşke. Anketin ne zaman biteceği belirsiz.
Yarın öğleden sonra gelen oylar sayılmayacak Araf hocam.
@Sherlock hocam, ankete tarih verseydiniz keşke. Anketin ne zaman biteceği belirsiz.
Bu sefer sonuncu olmayacağım bir takım düşer (umarım)Sonuncuda olsan sonuna kadar devam edecek misin? Eminmisin?
Wolverhampton beter olsun, kupayı ellerimizde yükselteceğiz diye başlayıp sonumuz Fenerbahçe'ye döndü
@Sherlock önümüzdeki sezon için yazabilirsin
Ankete süre verseydin keşke, daha kolay olurdu.Yarın öğleden sonra gelen oylar sayılmayacak Araf hocam.
neden tff 2.lig yükseldiAnkete süre verseydin keşke, daha kolay olurdu.
Wolverhampton'ı yarıda bırakmıştın, umarım şimdiki takımını yarıda bırakmazsın. Aslında iyi de giderdin Wolverhampton'la ama sanırım birtakım sebeplerden yüzünden bırakmak zorunda kaldın.Wolverhampton beter olsun, kupayı ellerimizde yükselteceğiz diye başlayıp sonumuz Fenerbahçe'ye döndü
@Sherlock önümüzdeki sezon için yazabilirsin
Üst üste sürekli yenilip otomatik yönetilen takımların da gerisine düşünce sinirlenip bıraktımWolverhampton'ı yarıda bırakmıştın, umarım şimdiki takımını yarıda bırakmazsın. Aslında iyi de giderdin Wolverhampton'la ama sanırım birtakım sebeplerden yüzünden bırakmak zorunda kaldın.
Aslında başlangıçta transferler ve takımı geliştirmekle uğraşsan, sanırım çok iyi yerlere çekerdin takımı. Takımdaki fazlalıklardan kurtul, gerisi geliyor. @Felon da düşük başladı örnek vermek gerekirse, sonra en yükseğe çıkardı takımını, en iyi menajer oldu.Üst üste sürekli yenilip otomatik yönetilen takımların da gerisine düşünce sinirlenip bıraktımAslında lige dönecektim ama yeni hesap açmama rağmen bir türlü dönemedim öyle kaldı yani
Hayır kullanmayacağım...İlk sezon oynayıp, ikinci sezona katılmayacak olanlar da oy kullanabilir. TFF 2. Lig seçilecek gibi gözüküyor ama sadece bir fark olduğu için akşam 7'ye kadar bekleyeceğim.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy ve ilgilenenler/önümüzdeki sezon katılmak isteyenler...
Hayır kullanmayacağım...
Spor Toto Süper Lig olacak bu gidişle.İlk sezon oynayıp, ikinci sezona katılmayacak olanlar da oy kullanabilir. TFF 2. Lig seçilecek gibi gözüküyor ama sadece bir fark olduğu için akşam 7'ye kadar bekleyeceğim.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy ve ilgilenenler/önümüzdeki sezon katılmak isteyenler...
Spor Toto Süper Lig olacak bu gidişle.
Etiket yaptın da şimdi, Süper Lig çevirecekmiş gibi geliyor.TFF 2. Lig önde götürüyor yarışı.
Etiket yaptın da şimdi, Süper Lig çevirecekmiş gibi geliyor.
Çevirmesin. Fenerbahçe'nin burada da yenilgilerine tahammül edemem artık.Çevirsin de isterim gibi aslında.Bakalım sanmıyorum çok değişim olacağını.
Benim oyumuda TFF olarak hesapla.İlk sezon oynayıp, ikinci sezona katılmayacak olanlar da oy kullanabilir. TFF 2. Lig seçilecek gibi gözüküyor ama sadece bir fark olduğu için akşam 7'ye kadar bekleyeceğim.
TFF 2. Lig mi TFF 1. Lig mi?İlk sezon oynayıp, ikinci sezona katılmayacak olanlar da oy kullanabilir. TFF 2. Lig seçilecek gibi gözüküyor ama sadece bir fark olduğu için akşam 7'ye kadar bekleyeceğim.
TFF 2. Lig mi TFF 1. Lig mi?TFF 1. Ligi niye adaylara almadınız merak ettim.
Espri yapıyor admin bey. Buradaki 2. Lig, 1. Lig oluyor.TFF 2. Lig mi TFF 1. Lig mi?TFF 1. Ligi niye adaylara almadınız merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?