OSM - Fav10 Ligi'nde 1. Sezon Tamamlandı!

Wolverhampton beter olsun, kupayı ellerimizde yükselteceğiz diye başlayıp sonumuz Fenerbahçe'ye döndü

@Sherlock önümüzdeki sezon için yazabilirsin
Wolverhampton'ı yarıda bırakmıştın, umarım şimdiki takımını yarıda bırakmazsın. Aslında iyi de giderdin Wolverhampton'la ama sanırım birtakım sebeplerden yüzünden bırakmak zorunda kaldın.

Reactions: batuhankaralar
Üst üste sürekli yenilip otomatik yönetilen takımların da gerisine düşünce sinirlenip bıraktım
Aslında lige dönecektim ama yeni hesap açmama rağmen bir türlü dönemedim öyle kaldı yani

Reactions: Araf
Üst üste sürekli yenilip otomatik yönetilen takımların da gerisine düşünce sinirlenip bıraktım
Aslında lige dönecektim ama yeni hesap açmama rağmen bir türlü dönemedim öyle kaldı yani
Aslında başlangıçta transferler ve takımı geliştirmekle uğraşsan, sanırım çok iyi yerlere çekerdin takımı. Takımdaki fazlalıklardan kurtul, gerisi geliyor. @Felon da düşük başladı örnek vermek gerekirse, sonra en yükseğe çıkardı takımını, en iyi menajer oldu.

Reactions: Felon
Hayır kullanmayacağım...

Spor Toto Süper Lig olacak bu gidişle.

Reactions: Sherlock
Benim oyumuda TFF olarak hesapla.
Katılmayacak olan kişilerin oy kullanması doğru değil. Oynayacak olan bizleriz 😊
Boşa giden oylarımızı değiştirmemize izin versen adil bir sonuç çıkar.

Edit: çıkmam gerekiyor. Oy değiştirme seçeneğini şayet açarsan kullanamayacağım yinede ama TFF'den yana tercihim.

Son düzenleme:
TFF 2. Lig mi TFF 1. Lig mi?
TFF 1. Ligi niye adaylara almadınız merak ettim.