Kısmet artık. Ben çok mesaj yazayım diye sona atmayındaGenelde ilk başta kendini bekleyenler en sonlara kalıyor, @Araf geçen kura çekiminde ilk sırada olmasına rağmen sona kadar beklemişti diye hatırlıyorum.
Kısmet artık. Ben çok mesaj yazayım diye sona atmayındaGenelde ilk başta kendini bekleyenler en sonlara kalıyor, @Araf geçen kura çekiminde ilk sırada olmasına rağmen sona kadar beklemişti diye hatırlıyorum.
Senin canını yerimAltınordu çıktı. Bana çıkmasını istediğim takımlardan birisiydi, sana çıktı.
Öyle oldu, en son Brighton and Hove Albion çıktı ama yine de iyi idare etmeye çalıştık takımı. Olduğu kadar artık.
Kısmet artık. Ben çok mesaj yazayım diye sona atmayında
Kendi ellerimle aklına soktum bu fikriMantıklı aslında.
Resimdeki kim?😂
Oyunu biraz geç çözdük, geç hatırladık, onun da etkisi var tabii.Hocam hala mı totem yapıyorsunuz...Daha ne kadar iyi idare edebilirdin sanki...
Resim için teşekkür ederim öncelikle hocam Adanaspor sana çıkar umarım
Sinir bozucu emojisi nasıl bir açıklama olabilir ki?@Felon açıklamış.
Aynen 2-3 takviye dışında hep altyapıyı geliştirmekle uğraşacağım kapımı calabilirsin kura şerefine 😂Çağlar Söyüncü gibi yıldızlar yetiştirmen dileğiyle @Felon. Tam senlik takım çıktı. Gençleri yetiştirir, yıldız yaparsın.
Sıradaki isim 15 numara ile @Gerekli24 oluyor, kendisi bu sezon aramıza katılacak ve mücadele edecek. Sözü @Araf hocama bırakıyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 88728
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?