Kısmet artık. Ben çok mesaj yazayım diye sona atmayındaGenelde ilk başta kendini bekleyenler en sonlara kalıyor, @Araf geçen kura çekiminde ilk sırada olmasına rağmen sona kadar beklemişti diye hatırlıyorum.![]()
Kısmet artık. Ben çok mesaj yazayım diye sona atmayındaGenelde ilk başta kendini bekleyenler en sonlara kalıyor, @Araf geçen kura çekiminde ilk sırada olmasına rağmen sona kadar beklemişti diye hatırlıyorum.![]()
Senin canını yerimAltınordu çıktı. Bana çıkmasını istediğim takımlardan birisiydi, sana çıktı.![]()
Öyle oldu, en son Brighton and Hove Albion çıktı ama yine de iyi idare etmeye çalıştık takımı. Olduğu kadar artık.![]()
Kısmet artık. Ben çok mesaj yazayım diye sona atmayında![]()
Kendi ellerimle aklına soktum bu fikriMantıklı aslında.![]()
Resimdeki kim?😂
Oyunu biraz geç çözdük, geç hatırladık, onun da etkisi var tabii.Hocam hala mı totem yapıyorsunuz...Daha ne kadar iyi idare edebilirdin sanki...
![]()
Resim için teşekkür ederim öncelikle hocam Adanaspor sana çıkar umarım
Sinir bozucu emojisi nasıl bir açıklama olabilir ki?@Felon açıklamış.![]()
Aynen 2-3 takviye dışında hep altyapıyı geliştirmekle uğraşacağım kapımı calabilirsin kura şerefine 😂Çağlar Söyüncü gibi yıldızlar yetiştirmen dileğiyle @Felon. Tam senlik takım çıktı. Gençleri yetiştirir, yıldız yaparsın.![]()
Sıradaki isim 15 numara ile @Gerekli24 oluyor, kendisi bu sezon aramıza katılacak ve mücadele edecek. Sözü @Araf hocama bırakıyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 88728