OSM - Fav10 Ligi | Kura Çekimi | 2. Sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağlar Söyüncü gibi yıldızlar yetiştirmen dileğiyle @Felon. Tam senlik takım çıktı. Gençleri yetiştirir, yıldız yaparsın. :D

• Beğendim
Reactions: Felon
Sıradaki isim 10 numara, yani @Turkuazz hocamız oluyor. Kendisi ilk sezon Manchester United ile harikalar yaratmıştı ve iz bırakmıştı... Hocaların hocası @Araf'a dönüyoruz...

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Başarılar @Felon hocam, açıklamalarınızı bekliyoruz...

Ekli dosyayı görüntüle 88725
Resim için teşekkür ederim öncelikle hocam Adanaspor sana çıkar umarım :)

Altınordu olarak yine deneyimli bir hocayla anlaştık Antrenman koçu Müniri ilk olarak renklerimize bağladık bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezonda southampton ile imkansızı başardık Altınordu imkansız değil o yüzden işimiz daha kolay tüm rakiplerime başarılar diliyorum
ForzaAltınOrdu

• Harika
Reactions: Sherlock
Sıradaki isim 10 numara, yani @Turkuazz hocamız oluyor. Kendisi ilk sezon Manchester United ile harikalar yaratmıştı ve iz bırakmıştı... Hocaların hocası @Araf'a dönüyoruz...
1593626837881.png

@Turkuazz'a Ümraniyespor çıkıyor. Kendisine başarılar diliyoruz.

Çağlar Söyüncü gibi yıldızlar yetiştirmen dileğiyle @Felon. Tam senlik takım çıktı. Gençleri yetiştirir, yıldız yaparsın. :D
Aynen 2-3 takviye dışında hep altyapıyı geliştirmekle uğraşacağım kapımı calabilirsin kura şerefine 😂

• Beğendim
Reactions: Araf
Sıradaki isim 15 numara ile @Gerekli24 oluyor, kendisi bu sezon aramıza katılacak ve mücadele edecek. Sözü @Araf hocama bırakıyorum...

15.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...