Sıradaki isim 5 numara, yani @mesmeso61 oluyor. Söz şimdi @Araf hocamızda, bakalım uğurlu elleriyle hangi takımı çekecek...
Ekli dosyayı görüntüle 88721
Ankara takımı, anlamlı olur senin için.Keçiörengücü bana denk gelmesin. İsmi zor![]()
O çıksa menajerligi bırakırım adana DemirsporludurAdanaspor çıkar belki.![]()
Keçispor derimAnkara takımı, anlamlı olur senin için.![]()
Bence o gelse daha iyi. Kadrosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.Fatih Karagümrük, o da gelmesin
Olmadı kısa lakap takarım![]()
Bu benim için İlk sezonum olacak,oldukça heyecanlıyım.BU ligde olmayı çok istiyordum.Burası benim evim olacak.Benim adım Obradovic ve bundan dolayı çok mutluyum.😍
Takımların gücü hakkında hiç bir fikrim yok. Çok güçlü istemiyorumBence o gelse daha iyi. Kadrosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.![]()
12 nerde kaldı?
Adanaspor çıkarsa tekrar çek @Araf
Altınordu çıktı. Bana çıkmasını istediğim takımlardan birisiydi, sana çıktı.Adanaspor çıkarsa tekrar çek @Araf
12 nerde kaldı?![]()
![]()
Öyle oldu, en son Brighton and Hove Albion çıktı ama yine de iyi idare etmeye çalıştık takımı. Olduğu kadar artık.Genelde ilk başta kendini bekleyenler en sonlara kalıyor, @Araf geçen kura çekiminde ilk sırada olmasına rağmen sona kadar beklemişti diye hatırlıyorum.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 88724
@Felon'a altyapısıyla ünlü olan takım Altınordu çıkıyor. Kendisine başarılar diliyoruz.