Sıradaki isim 5 numara, yani @mesmeso61 oluyor. Söz şimdi @Araf hocamızda, bakalım uğurlu elleriyle hangi takımı çekecek...
Ekli dosyayı görüntüle 88721
Ankara takımı, anlamlı olur senin için.Keçiörengücü bana denk gelmesin. İsmi zor
O çıksa menajerligi bırakırım adana DemirsporludurAdanaspor çıkar belki.
Keçispor derimAnkara takımı, anlamlı olur senin için.
Bence o gelse daha iyi. Kadrosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.Fatih Karagümrük, o da gelmesin
Olmadı kısa lakap takarım
Bu benim için İlk sezonum olacak,oldukça heyecanlıyım.BU ligde olmayı çok istiyordum.Burası benim evim olacak.Benim adım Obradovic ve bundan dolayı çok mutluyum.😍
Takımların gücü hakkında hiç bir fikrim yok. Çok güçlü istemiyorum sonlardan olursa bir kaç sıra yükseltmek kâfiBence o gelse daha iyi. Kadrosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.
12 nerde kaldı?
Adanaspor çıkarsa tekrar çek @Araf
Altınordu çıktı. Bana çıkmasını istediğim takımlardan birisiydi, sana çıktı.Adanaspor çıkarsa tekrar çek @Araf
12 nerde kaldı?
Öyle oldu, en son Brighton and Hove Albion çıktı ama yine de iyi idare etmeye çalıştık takımı. Olduğu kadar artık.Genelde ilk başta kendini bekleyenler en sonlara kalıyor, @Araf geçen kura çekiminde ilk sırada olmasına rağmen sona kadar beklemişti diye hatırlıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 88724
@Felon'a altyapısıyla ünlü olan takım Altınordu çıkıyor. Kendisine başarılar diliyoruz.