OSM - Fav10 Ligi | Kura Çekimi | 2. Sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kura çekimine katılamadım,üzgünüm. Bundan dolayı şimdi yazıyorum. Ateş hocamızın yöntemleri ile bu ligde Osmanlıspor'u hakettiği yerlere çıkaracağız. Bu takım bir ara UEFA Avrupa Ligi'nde oynamıştı. Bunun dışında herkese başarılar diliyorum.
Osmanlıspor takımının kurucusunun babası Ali koça operasyon yapıyor

Kura çekimine katılamadım,üzgünüm. Bundan dolayı şimdi yazıyorum. Ateş hocamızın yöntemleri ile bu ligde Osmanlıspor'u hakettiği yerlere çıkaracağız. Bu takım bir ara UEFA Avrupa Ligi'nde oynamıştı. Bunun dışında herkese başarılar diliyorum.

Sorun değil, önemli olan lig aşaması zaten. Teşekkürler. :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ekli dosyayı görüntüle 88768

Evet, tablomuz bu şekilde oluştu. Balıkesirspor boş kaldı, 17 üye olarak lige başlayacağız. Diğer konuda açtığım anketin durumuna göre ligi bugün, 23:00-00:00 saatleri arasında bir saatte kurabilirim. Ayrı bir konu açar, davet linkini bırakırım zaten. Oyunda ekli olanları, oyundan da davet edebilirim. Size hangi takım çıktıysa, onu almanız önemli.

Yorumlarıyla katılım gösteren/göstermeyen herkese teşekkürler. Bu önemli gecede bana yardımcı olan @Araf hocamıza ayrıca teşekkür ederim tabii. Görüşmek üzere...

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks...
Emeğine sağlık @Sherlock @Araf hayırlı olsun kura 🤗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...