Kocaeli Spor yok mu?
Dizim bitsin gece konuşalım.
Balıkesirspor boş abi sadece, haberleşiriz tamamdır.
Kocaeli Spor yok mu?
Dizim bitsin gece konuşalım.
Keşke süper ligde devamı olsa Bursa Fenerbahçe’nin intikamını alacak Akhisar’dan özellikle Bodrumsporu şampiyonluktan eden Keçiörengücüde hedefim Bursa şampiyon olacakÇok teşekkürler hocam.
Kura çekimine katılamadım,üzgünüm. Bundan dolayı şimdi yazıyorum. Ateş hocamızın yöntemleri ile bu ligde Osmanlıspor'u hakettiği yerlere çıkaracağız. Bu takım bir ara UEFA Avrupa Ligi'nde oynamıştı. Bunun dışında herkese başarılar diliyorum.Sayın @Gerekli24 hocamıza başarılar diliyor ve açıklamalarını bekliyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 88730
Bursa maçı ayrı bir iştah ile oynayacağım.Bana Bursaspor çıktı
Fenerlisin tahminen bende Fenerbahçeliyim yoksa BeşiktaşlıymısınBursa maçı ayrı bir iştah ile oynayacağım.
Beşiktaşlıyım.Fenerlisin tahminen bende Fenerbahçeliyim yoksa Beşiktaşlıymısın
Osmanlıspor takımının kurucusunun babası Ali koça operasyon yapıyorKura çekimine katılamadım,üzgünüm. Bundan dolayı şimdi yazıyorum. Ateş hocamızın yöntemleri ile bu ligde Osmanlıspor'u hakettiği yerlere çıkaracağız. Bu takım bir ara UEFA Avrupa Ligi'nde oynamıştı. Bunun dışında herkese başarılar diliyorum.
Bilmiyordum bunuOsmanlıspor takımının kurucusunun babası Ali koça operasyon yapıyor
fenere Başkan adayı olacak sahaya taraftar inmesin diye susuyorum var da var oyundaBilmiyordum bunu
Kura çekimine katılamadım,üzgünüm. Bundan dolayı şimdi yazıyorum. Ateş hocamızın yöntemleri ile bu ligde Osmanlıspor'u hakettiği yerlere çıkaracağız. Bu takım bir ara UEFA Avrupa Ligi'nde oynamıştı. Bunun dışında herkese başarılar diliyorum.
Osmanlısporu sevmiyorumSorun değil, önemli olan lig aşaması zaten. Teşekkürler.
Adadan gitti, hala linçleniyor şaka gibi.Evrim o lafı dedi diye linç yedi @dreamy
O zaman sen de bana iştahla oynayacaksın. Ben çoğu Anadolu takımını pek sevmem ama bazılarından nefret ederim.Osmanlısporu sevmiyorum
Sadece bu isimler tarih kitabında kalsa iyi olurO zaman sen de bana iştahla oynayacaksın. Ben çoğu Anadolu takımını pek sevmem ama bazılarından nefret ederim.
Yunanlılar bizim gibi tarihi devletlerden isim yapar mıSorun değil, önemli olan lig aşaması zaten. Teşekkürler.
Emeğine sağlık @Sherlock @Araf hayırlı olsun kura 🤗Ekli dosyayı görüntüle 88768
Evet, tablomuz bu şekilde oluştu. Balıkesirspor boş kaldı, 17 üye olarak lige başlayacağız. Diğer konuda açtığım anketin durumuna göre ligi bugün, 23:00-00:00 saatleri arasında bir saatte kurabilirim. Ayrı bir konu açar, davet linkini bırakırım zaten. Oyunda ekli olanları, oyundan da davet edebilirim. Size hangi takım çıktıysa, onu almanız önemli.
Yorumlarıyla katılım gösteren/göstermeyen herkese teşekkürler. Bu önemli gecede bana yardımcı olan @Araf hocamıza ayrıca teşekkür ederim tabii. Görüşmek üzere...
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks...
Lig ne zaman açılcak 00.00 geçti?