OSM - Fav10 Ligi | Kura Çekimi | 2. Sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 88768

Evet, tablomuz bu şekilde oluştu. Balıkesirspor boş kaldı, 17 üye olarak lige başlayacağız. Diğer konuda açtığım anketin durumuna göre ligi bugün, 23:00-00:00 saatleri arasında bir saatte kurabilirim. Ayrı bir konu açar, davet linkini bırakırım zaten. Oyunda ekli olanları, oyundan da davet edebilirim. Size hangi takım çıktıysa, onu almanız önemli.

Yorumlarıyla katılım gösteren/göstermeyen herkese teşekkürler. Bu önemli gecede bana yardımcı olan @Araf hocamıza ayrıca teşekkür ederim tabii. Görüşmek üzere...

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks...
İrlandada alıştım erken yatmaya

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ekli dosyayı görüntüle 88768

Evet, tablomuz bu şekilde oluştu. Balıkesirspor boş kaldı, 17 üye olarak lige başlayacağız. Diğer konuda açtığım anketin durumuna göre ligi bugün, 23:00-00:00 saatleri arasında bir saatte kurabilirim. Ayrı bir konu açar, davet linkini bırakırım zaten. Oyunda ekli olanları, oyundan da davet edebilirim. Size hangi takım çıktıysa, onu almanız önemli.

Yorumlarıyla katılım gösteren/göstermeyen herkese teşekkürler. Bu önemli gecede bana yardımcı olan @Araf hocamıza ayrıca teşekkür ederim tabii. Görüşmek üzere...

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks...
Elinize sağlık @Araf ile :bhr:
Hem heyecanlandım, hem üzüldüm hem de güldüm :A
Geçen sefer kısmet olmamıştı.
Hedefi düşük takım istiyordum :S
Güzel bir süreç olur umarım 🤗

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Sherlock and Araf
Eskişehirspor'un çıkacağını hissediyordum, İzmir takımının çıkmasını istiyordum, Bursaspor ya da Fatih Karagümrük çıkması da iyi olabilirdi ve sonuç olarak hissettiğim takım çıktı. İyi bir kuraydı. Umarım istenilen takımlar çıkmıştır. :)

Elinize sağlık @Araf ile :bhr:
Hem heyecanlandım, hem üzüldüm hem de güldüm :A
Geçen sefer kısmet olmamıştı.
Hedefi düşük takım istiyordum :S
Güzel bir süreç olur umarım 🤗

Çok teşekkürler ortağım, inşallah kazasız-belasız ve kavga etmeden tamamlarız 2. sezonu da. :A

• Güldürdün
@MasacRE'yi ya da @Maskeli Fedai'yi Balıkesirspor konusunda ikna edebilir misin @Sherlock? @MEnes ikna olmaz da. Şimdi ikna olsa, Messi'yi Balıkesirspor'a transfer etmek için bütün takımı satmaya kalkar. :A
Yok ben katılmayacağım. Elinizde kaç kişi varsa yeter işte ne yapacaksın Balıkesirspor'u :A

@Maskeli Fedai, @MasacRE ve @Bully yorumcularımız olarak takılıyorlar. İkna edemiyoruz adamları. :A

Yeni görevinizde ve takımınızda başarılar diliyoruz @secquin hocam. Aramızda olduğunuz an açıklamalarınızı bekliyoruz...

Ekli dosyayı görüntüle 88737
İngiltere sokaklarında türk arkadaşlarımla büyüdüm.Hepside Manisalıydı.Bana sürekli akhisar marşları söylerlerdi.Birgün akhisarı çalıştırmak en büyük hayallerimden biriydi.Bileklerimi kesseniz yeşil siyah akar kanım.Şuan çok heyecanlıyım.Ligin başlamasını ve taraftarlarla buluşmayı çok istiyorum 😂

• Güldürdün
İngiltere sokaklarında türk arkadaşlarımla büyüdüm.Hepside Manisalıydı.Bana sürekli akhisar marşları söylerlerdi.Birgün akhisarı çalıştırmak en büyük hayallerimden biriydi.Bileklerimi kesseniz yeşil siyah akar kanım.Şuan çok heyecanlıyım.Ligin başlamasını ve taraftarlarla buluşmayı çok istiyorum 😂

Ahahahah. :A Teşekkür ediyoruz hocam, başarılar. :A

• Güldürdün
Reactions: secquin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...