Davet atmıştın @Sherlock bulamadım
Şampiyonlar Kupası daveti atmıştım da doldu zaten tüm iyi takımlar.
Davet atmıştın @Sherlock bulamadım
Olayı çözdüm ama biraz geç olduNormalde kolaylıkla çözebileceğim bi taktiği rakibimiz gizli antrenmana gittiği için çözemedim
@Sherlock SHERLOCK!!!! Bugün senin mevzu ile ilgilenmekten yedek kalecimi ve oyuncularımı antrenmandan almayı unuttum neyseki oyuncu değişikliği gerekmemiş ama iyi bir oyundcumda antemandaydı neyseki yinede yenilmedik ama belki kazanırdım
Doya doya keyfini sür çünkü bi daha bu keyfi yaşayamayacaksınOlayı çözdüm ama biraz geç oldu
Senden puan almak harika bir duygu
Geçen de @Turkuazz 'ı yendimLigin kaderiyle oynamışsınız resmen Dosi hanım, daha ne olsun...
Bir daha yarışmayacağım, oyüzden zirvede bitiyorumDoya doya keyfini sür çünkü bi daha bu keyfi yaşayamayacaksın
Geçen de @Turkuazz 'ı yendim
Menajerlikte iyi giden Araf'a da hiç yenilmedim
Şu UgrArks o da benim kaderimle oynadı beni yendikten sonra takımı bırakıp rakiplere avantaj sağladı
Yine sayemde zirveye yerleşmiş en yakın rakibe çelme taktım. Ya o kupalardan dolayı yükseldi. Ben kupaların işe yarayacağını bilseydim en başta bilerek yenilmezdimAraf orada zirveyi almış zaten, şaşırdım. Oradaki yarış daha karışık, nasıl bitecek merak ediyorum.
O çok zamansız gitti ya, geri de getiremedik.
Yine sayemde zirveye yerleşmiş en yakın rakibe çelme taktım. Ya o kupalardan dolayı yükseldi. Ben kupaların işe yarayacağını bilseydim en başta bilerek yenilmezdim
Bir daha katılmam bu lige. Hep aynı isimler başlarda oluyor 😏
Araf ile sadece 3 puan var aslında aramızdaKupa önemli ama kupayla beraber ligi götürmek de zor, geniş kadro gerektiriyor.
Üçüncü sezon direkt olmaz zaten, biraz ara veririz. He ama olduğu zaman... Sensiz olmaz ortağım...
Fav10 Ligi - 36. Hafta (9 Ağustos 2020) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 90821
Ekli dosyayı görüntüle 90822
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
Zor maçlarda daha iyi oynuyorsunGeçen de @Turkuazz 'ı yendim
Menajerlikte iyi giden Araf'a da hiç yenilmedim
Şu UgrArks o da benim kaderimle oynadı beni yendikten sonra takımı bırakıp rakiplere avantaj sağladı
Ben giremiyorum halaVay be. Bitiyor.
İki takım kaldı.
@pompy ve @Tolstoyevski
Bu saaten sonra kazansakta kaybetsekte değişen bir şey yok.
Antreman işini artık bırakıyorum ama sizi yenmek için dizilişe dikkat edeceğim😎
İkinci yarı ilk yarıya göre çok daha iyi geçti.
@Sherlock sen bir ara gol atma, yenilmemezlik İstatiği paylaşıyordun. Bu sezonda da gelecek mi?😊