OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 3-9 Ağustos Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende tıklayınca güncelleme istedi 8.5 mb lık güncelleme yapılınca giriş yapılıyor

Reactions: Dosi

Uygulamanın tarayıcı versiyonuyla alakalı bir problem olabilir bence, @pompy de gördüğüm kadarıyla tarayıcı üzerinden girmeye çalışmış çünkü. Telefon uygulamasını indirip, girersen sorun olacağını düşünmüyorum ama sen o şekilde tercih etmiyorsun. Başka bir cihazla girmeyi deneyebilirsin, farklı bir tarayıcı indirip deneyebilirsin. Dediğim gibi oyunla alakalı bir problemse, gün içinde çözülür zaten bence.

Reactions: Gerekli24 and Dosi
Benimkisi çözülmedi

Şimdi oldu
Farklı tarayıcıda ile yaramamıştı. Son çare olarak uygulamayı indirecrktim dizilişi yapabilmek için.
@Tolstoyevski @Turkuazz

Bana bir davet geldi sende ama bakmak için tıklayınca zaten bir ligdesin denildi. Neyse zaten bana 1 takım yeter. Sonrasında uzunca ara verip belki ilerde o tarz kısa liglerle meşgul olabilirim

Az önceki konuda dediğim gibi Şampiyonlar Ligi geri dönüyor, oyun da bana bunu hatırlattı bildirim ile. Dedim bir Şampiyonlar Ligi yapayım oyunda, baktım tüm takımlar boş. Hepinizi davet ettim ben de.
Senin diğer menajerlik seçeneklerin açılmadı mı bu arada?

Reactions: Dosi
Diğer seçenek derken? Pek anlamıyorum hâlâ bu işlerden

@Sherlock SHERLOCK!!!! Bugün senin mevzu ile ilgilenmekten yedek kalecimi ve oyuncularımı antrenmandan almayı unuttum
neyseki oyuncu değişikliği gerekmemiş ama iyi bir oyundcumda antemandaydı
neyseki yinede yenilmedik ama belki kazanırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...