karagümrüğü benim yüzümden aldık lige yani menajerini onun adına hepinizden özürlerimi iletirim.. bir daha hiçbir turnuvaya katılmayacak zatenNeyse boşver o zaman çünkü bu seferde diğer arkadaşlara karşı benim içim rahat etmez.En iyisi biz bu sezonu böyle bitirelim.Sonraki sezon daha kapsamlı bir plan programla yola devam ederiz.Çünkü sende ortada kaldın çözüm bulabilmek için anlıyorum seni o yüzden sıkıntı yok 😊
Hiç takma kafana sıkıntı yok benlikkaragümrüğü benim yüzümden aldık lige yani menajerini onun adına hepinizden özürlerimi iletirim.. bir daha hiçbir turnuvaya katılmayacak zaten
Kardeşim sen verilen karara uy bence hakkın. Bizlik sorun yok. Her arkadaşında bu düşüncede olacağını düşünüyorum.Hiç takma kafana sıkıntı yok benlik
Eyvallah sağolasın 👍🏼🙏🏼Kardeşim sen verilen karara uy bence hakkın. Bizlik sorun yok. Her arkadaşında bu düşüncede olacağını düşünüyorum.
Neyse boşver o zaman çünkü bu seferde diğer arkadaşlara karşı benim içim rahat etmez.En iyisi biz bu sezonu böyle bitirelim.Sonraki sezon daha kapsamlı bir plan programla yola devam ederiz.Çünkü sende ortada kaldın çözüm bulabilmek için anlıyorum seni o yüzden sıkıntı yok 😊
Benim 4 deplasman üst üste 6 maçta 6 penaltı YememTamamen size bağlı hocam son karar ama dediğin gibi istediğin taktirde iki günlük iznin var ve yaşadığın mağduriyetten ötürü zaten hak ediyorsun böyle bir transfer iznini. O konuda için rahat olsun, kimsenin bir şey diyeceğini düğümlüyorum.
Oyuncum sakatlanmış benim de hem de dünya yıldızı
ben senin maçtan beri kazanamıyorum yine transfer döneminde aldığım kaleci yatmaya gelmiş onu yedeğe atıcam bunedir deplasmanlard 8 ye kendi sahanda 4 ye bunedir bide adam portekiz milli takım kalecisiOyuncum sakatlanmış benim de
Bol 3-0 lar varFav10 Ligi - 27. Hafta (31 Temmuz 2020) Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 90410
Ekli dosyayı görüntüle 90411
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
Fav10 Ligi - 27. Hafta (31 Temmuz 2020) Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 90410
Ekli dosyayı görüntüle 90411
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
Sen de bırakacaksan biz ne yapalım. Her türlü hedefi yapıyorsun.Bol 3-0 lar var
Ya ben artık sıkıldım. Git gide hevesim yok oluyor. Bir kaç güne bırakabilirim 😏 (yani ilgilenmeyi. İstifa yok)
Bugün jeton bile toplama işine girmedim
Bol 3-0 lar var
Ya ben artık sıkıldım. Git gide hevesim yok oluyor. Bir kaç güne bırakabilirim 😏 (yani ilgilenmeyi. İstifa yok)
Bugün jeton bile toplama işine girmedim
Neyin hedefi?Sen de bırakacaksan biz ne yapalım. Her türlü hedefi yapıyorsun.
İlk 10'da olacağım garanti gibi. Kadro değeride sıralamam değişmez. Menajerlikte de 1.lik işi yattı zaten ve o yüzden albenisi kalmıyor.Aynen, farklı skorlar fazla bu hafta. Tamamen bırakma ya. Hem buraya kadar getirdin, hem de kulübün hedeflediği noktanın üzerindesin. O yüzden en azından kadronu falan ayarlamaya devam et.