Dalgınlığına geldi her haldeAkhisara oynadıktan sonra transferleri sil mesajını gordum ama hak yendi herkesten özür diliyorum ve
yaşananlardan dolayı istifa ediyorum herkesin emeğine sağlık @Sherlock
OSM diyorum zaten Kulübün bir hedefi var. Senin kulübün hedefi 15. sıra sen fazlasıyla yaptın bunu. Bundan bahsdeiyorum. Mesela benim takımın hedefi 7 ancak ben 11. sıradayım.Neyin hedefi?
Ben OSM'de ilgiyi bırakırım demek istedim. Forumla alakası yok
İlk 10'da olacağım garanti gibi. Kadro değeride sıralamam değişmez. Menajerlikte de 1.lik işi yattı zaten ve o yüzden albenisi kalmıyor.
Baya jetonum var. Arada dostluk maçı yaparım bitene kadar
Bir kaç hafta daha iyi gidip sonra tepetaklak yeniliriz yine ilk yarıdan farksız gitmiyorum şuan iyi gidip sonra duraklanır
Şarjımın çoğunu video izlemelerde harcayıp durdum tel dinlensin anket işleri hariç
Ben tutturamıyorumOSM diyorum zaten Kulübün bir hedefi var. Senin kulübün hedefi 15. sıra sen fazlasıyla yaptın bunu. Bundan bahsdeiyorum. Mesela benim takımın hedefi 7 ancak ben 11. sıradayım.
Haydaa nereye ya dalgınlık olmuş her insanın başına gelir Akhisarspor'un durumu düzeltildi zaten sıkıntı yokAkhisara oynadıktan sonra transferleri sil mesajını gordum ama hak yendi herkesten özür diliyorum ve
yaşananlardan dolayı istifa ediyorum herkesin emeğine sağlık @Sherlock
Yapacak birşey yok eğer akhisar kazansa benim önümdeydiHaydaa nereye ya dalgınlık olmuş her insanın başına gelir Akhisarspor'un durumu düzeltildi zaten sıkıntı yok
Sen Bursaspor onun hedefi daha yüksektirBen tutturamıyorum
Taktiğini boz 1 maç yenil böyle de telafi edebilirsinYapacak birşey yok eğer akhisar kazansa benim önümdeydi
Istifa ettim çok olduTaktiğini boz 1 maç yenil böyle de telafi edebilirsin
Ee sen şimdi takımı bırakarak ikinci dönem oynadığın takımlara haksızlık etmiş oluyorsun. Misal beni yendin ve artık karşılaşmayacağız fakat sen bıraktın diye rakiplerim seni yenecek ve kârlı çıkacaklar bu işten.Yapacak birşey yok eğer akhisar kazansa benim önümdeydi
tamam diger takımlara haksızlık ozaman bir daha katılayım ozamanEğer mümkünse davet at ve tekrar katıl ya, herkesim başına gelebilecek bir şey bu. Dalgınlığına gelmiştir. @UgrArks
ReddetEkli dosyayı görüntüle 90421
Sen gittin oyuncuma teklif gönderdi oyun. Arkadaşların dediği gibi oyuna dön.
@UgrArks
Ben de diyorum niye Messi sonradan girdi