OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 20-26 Temmuz Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@pompy maç başlamış. Ben oyuna girmeyi unuttum. 😱 Oyuncular antrenmanda kaldı. Şimdi koydum 11'e ancak maç başlamış.

Bana bir şeyler oluyor eskiden hiç kazanmazdım ayar yapıp şimdi ilk 11'e koymayı unuttum oyuncular antrenmanda kaldı kazandık hem de deplasmanda
bende kendi sahamda yenildim ilk defa gerçektede osmanlı bursayı yenmiş lewandowski yedek oyuncunmu penaltıyı mücadele de dikkatli seçtim nasıl penaltı verdi senin oyuncun kırmızı yedi 80 gibi agresifte kalmış @Gerekli24

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
2 maç üst üste kazanmayalı asırlar olmuştu :A
Bakalım ligin ilk yarısında ki 10 maç yenilme me serisi olacak mı. Biraz zor :A

2 maç üst üste kazanmayalı asırlar olmuştu :A
Bakalım ligin ilk yarısında ki 10 maç yenilme me serisi olacak mı. Biraz zor :A
negüzel kendi sahamda yenilmiyordum benim aldığım kaleci beni hayal kılıklığına uğrattı insan kendi sahasında üç gol yer mi

• Üzücü
Reactions: Dosi
bende kendi sahamda yenildim ilk defa gerçektede osmanlı bursayı yenmiş lewandowski yedek oyuncunmu penaltıyı mücadele de dikkatli seçtim nasıl penaltı verdi senin oyuncun kırmızı yedi 80 gibi agresifte kalmış @Gerekli24
Ben agresiftim ayar yapamadım unutmuşum maçı falan geç fark ettim.

negüzel kendi sahamda yenilmiyordum benim aldığım kaleci beni hayal kılıklığına uğrattı insan kendi sahasında üç gol yer mi
Benim kalecide güya dünya yıldızı artık ama en az 10 maç falanda hep yenildik :A tabi ozaman 90 falandı gücü

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...