Deplasmanda maç alamıyorum @TurkuazzBozmazsan daha iyi
Penaltıyı yapan defans yapanı ve 3 gol yiyen kalecimi kovacağımOha yine de kazanmışım @pompy
bana penaltı bedavadan gelmemiş hakemin kulağı senin maçta kendi sahamda ilk defa yenildim @Polat Şaşmaz2 katı üstün oynamamıza rağmen kaleciyi geçemeyerek berabere kalmamız üzdü
Bana bir şeyler oluyor eskiden hiç kazanmazdım ayar yapıp şimdi ilk 11'e koymayı unuttum oyuncular antrenmanda kaldı kazandık hem de deplasmandaPenaltıyı yapan defans yapanı ve 3 gol yiyen kalecimi kovacağım
bende kendi sahamda yenildim ilk defa gerçektede osmanlı bursayı yenmiş lewandowski yedek oyuncunmu penaltıyı mücadele de dikkatli seçtim nasıl penaltı verdi senin oyuncun kırmızı yedi 80 gibi agresifte kalmış @Gerekli24Bana bir şeyler oluyor eskiden hiç kazanmazdım ayar yapıp şimdi ilk 11'e koymayı unuttum oyuncular antrenmanda kaldı kazandık hem de deplasmanda
negüzel kendi sahamda yenilmiyordum benim aldığım kaleci beni hayal kılıklığına uğrattı insan kendi sahasında üç gol yer mi2 maç üst üste kazanmayalı asırlar olmuştu
Bakalım ligin ilk yarısında ki 10 maç yenilme me serisi olacak mı. Biraz zor
Ben agresiftim ayar yapamadım unutmuşum maçı falan geç fark ettim.bende kendi sahamda yenildim ilk defa gerçektede osmanlı bursayı yenmiş lewandowski yedek oyuncunmu penaltıyı mücadele de dikkatli seçtim nasıl penaltı verdi senin oyuncun kırmızı yedi 80 gibi agresifte kalmış @Gerekli24
Benim kalecide güya dünya yıldızı artık ama en az 10 maç falanda hep yenildik tabi ozaman 90 falandı gücünegüzel kendi sahamda yenilmiyordum benim aldığım kaleci beni hayal kılıklığına uğrattı insan kendi sahasında üç gol yer mi
ben dikkatli mücadale ayarladım maçtan önce nasıl penaltı verdğ @Gerekli24Ben agresiftim ayar yapamadım unutmuşum maçı falan geç fark ettim.
portekiz milli takım kalecisi yedeklerden yemiş defansta sıkıntı @DosiBenim kalecide güya dünya yıldızı artık ama en az 10 maç falanda hep yenildik tabi ozaman 90 falandı gücü
Bilmiyorum bu maç zaten çok şaşırtıcı idi Ben de hazır değildim yenilirim diyordum.ben dikkatli mücadale ayarladım maçtan önce nasıl penaltı verdğ @Gerekli24
belki fenerin maçı var belki oyüzden yenildim fenerin maçı olduğunda yenilirim @Gerekli24 erzurumun puan kaybetmesi oyunda geleneksel lider puan kaybettiyse bende kaybediyorum @Gerekli24Bilmiyorum bu maç zaten çok şaşırtıcı idi Ben de hazır değildim yenilirim diyordum.
Bende de eksiklikler var. Yarın sabah satış olmadımı gündüz olmuyor zaten. Kalan param ile düşük puanda futbolcu alırım eksik var çünkü. Antrenmanla geliştiririm
yarın transfer var yarın sona erecek transfer sezonu @DosiBende de eksiklikler var. Yarın sabah satış olmadımı gündüz olmuyor zaten. Kalan param ile düşük puanda futbolcu alırım eksik var çünkü. Antrenmanla geliştiririm