Polat Şaşmaz
Favori Üye
Geçmiş olsundeplasmanda yaptım @Polat Şaşmaz deplasmanda defans yaptım yenildim sürekli @Polat Şaşmaz
Geçmiş olsundeplasmanda yaptım @Polat Şaşmaz deplasmanda defans yaptım yenildim sürekli @Polat Şaşmaz
Dün bana da oldu.İlk defa takımı ayarlamayı unuttuk... 🤦♂️
8 yedimniki atabildim @Gerekli24Kaybetmemeliydik üstle puan farkı açıldı. Bir golümüz sayılmadı.Bu kötü oldu. Yeni gelen oyuncular taktiğe alışamadı galiba. @Dosi tebrikler
altınorduyla oynadım @Gerekli24Liderle oynadın normal ben de 5 yemiştim
Meşguldüm,şimdi bakıyorum.@12.Adam takımına neden bakmıyorsun?
Erzurum sandım ama altınordu da galiba kadro değerinde lider ya da ikinci.altınorduyla oynadım @Gerekli24
Transferi iki üç saat uzatma şansımız yok mu veya bana bir orta saha hakkı verseniz.@Sherlock orta saha alacaktım. Unutmuşum kaşifi bekleyeceğim diye.Ekli dosyayı görüntüle 90282
Orta saham bu.
Unutkanlığın meşhur zaten senin, kaşifin de ekran görüntüsünü atarsan bir transfer hakkın olur. Onu kullanarak transfer yapabilirsin, 2 saatlik süren olsun eğer uyumayacaksan?
Çok teşekkürler.Tamamdır, bir hakkın var an itibariyle.
Orta saha getirmemiş kaşif @Sherlock boşa izin aldım. Ayarlamayı unuttum galiba pozisyon Artık orta sahasız kaldık her türlü 3 orta saha oynarız yine de izin için teşekkürler.Tamamdır, bir hakkın var an itibariyle.
Benim orta saha işi kaldı. Kaşif getirmedi. 3lü orta saha oynaycağız her türlü artık.Transfer listesini göçertmişiz
Lig de öyle iyi kadrolar yok senin kadro idare eder zorda kalırsan Neymari da orta sahada oynatabilirsin orta saha gücü Bulut'dan daha iyi.Benim orta saha işi kaldı. Kaşif getirmedi. 3lü orta saha oynaycağız her türlü artık.
Buluttan iyi olsun bir zahmetLig de öyle iyi kadrolar yok senin kadro idare eder zorda kalırsan Neymari da orta sahada oynatabilirsin orta saha gücü Bulut'dan daha iyi.