Elimde 10 milyonum var. Kaşifi yolladım genç bir oyuncu almak için onunla son noktayı koyacağız. Beğenmediğimiz forvetleri sattık. Leva Neymar mükemmel olacak. Ayrıca Busqet aldık.
Neymar özel teklifle çok ucuza önerilmişti bana bir ara ama ozaman transfer yapılmıyordu. Bu sabah Neymar'ı alacak param vardı ama o zamanda sadece Neymar ile 1 futbolcu alabilirdim. Ben de onun yerine 4 futbolcu almayı tercih ettim. Kadro eksik kalırdı yoksaNeymarı aldık son gün oyuncularım satılması güzel oldu.Keşke kaleci de satılsaydı.
Valla benim kadro çok dar ancak şu an geride olduğum için yüksek reytinge odaklandım. Kaşif gelecek daha akşam genç bir adam getirecek fazla yüksek değil ama antrenman saham 3 seviye çok iyi gelişiyor. Mesela kalecim benim ilk başta 70lerdeydi.Neymar özel teklifle çok ucuza önerilmişti bana bir ara ama ozaman transfer yapılmıyordu. Bu sabah Neymar'ı alacak param vardı ama o zamanda sadece Neymar ile 1 futbolcu alabilirdim. Ben de onun yerine 4 futbolcu almayı tercih ettim. Kadro eksik kalırdı yoksa
ben sekizinciyken deplasman katliamına uğradım @Gerekli24 ve kendi sahamda ilk defa yenildim @Gerekli24Valla benim kadro çok dar ancak şu an geride olduğum için yüksek reytinge odaklandım. Kaşif gelecek daha akşam genç bir adam getirecek fazla yüksek değil ama antrenman saham 3 seviye çok iyi gelişiyor. Mesela kalecim benim ilk başta 70lerdeydi.
Antreman son seviyeyi bitireli çok oldu. Diğerlerini önemsemiyorum. Bugünden sonra sadece ev avantajlarına odaklanırım. Kapı hasılatı bize iş yapmayacak çünkü.Valla benim kadro çok dar ancak şu an geride olduğum için yüksek reytinge odaklandım. Kaşif gelecek daha akşam genç bir adam getirecek fazla yüksek değil ama antrenman saham 3 seviye çok iyi gelişiyor. Mesela kalecim benim ilk başta 70lerdeydi.
İnşallah deplasmanda da galibiyet alırsın belki artık iş terse döner.ben sekizinciyken deplasman katliamına uğradım @Gerekli24 ve kendi sahamda ilk defa yenildim @Gerekli24
İşte o yüzden şu an param kalırsa geç oyuncu alacağım. Transfer döneminde de stad gelişitrmedim hiç para gitmesin diyeAntreman son seviyeyi bitireli çok oldu. Diğerlerini önemsemiyorum. Bugünden sonra sadece ev avantajlarına odaklanırım. Kapı hasılatı bize iş yapmayacak çünkü.
Benim şuanki kalecim geçen sefer transferin son günü param yoktu diye 250 jeton ile almıştım. 70li güçteydi. Şimdi 100 küsür oldu
Ben 1 M ye futbolcu aldım bugün. Onu 1 haftaya 80 gücüne getiririm
14 transfer yaptım @Gerekli24İşte o yüzden şu an param kalırsa geç oyuncu alacağım. Transfer döneminde de stad gelişitrmedim hiç para gitmesin diye
bende bir kaç hamle yaptım @Gerekli24Bakalım bir faydası olacak mı?
Bu mesajı görünce antrenmandan futbolcu çıkarmayı unuttuğumu farkettim son saniyelerde yaptık birşeyler@12.Adam takımına neden bakmıyorsun?
Bu mesajı görünce antrenmandan futbolcu çıkarmayı unuttuğumu farkettim son saniyelerde yaptık birşeyler
Yeterli olur umarım
Yönetimde yoruluyoruz ondanİlk defa takımı ayarlamayı unuttuk... 🤦♂️
Fazla çene çaldık biraz da o yüzden oldu halbuki aklımdaydı..Yönetimde yoruluyoruz ondan
Neyse gidip 12 jeton alayımFazla çene çaldık biraz da o yüzden oldu halbuki aklımdaydı..
ersun yanal taktiğiyle oynuyum dedim kontra ataktan 8 gol yedim 2 atabilidim birde penaltıdan yedimİyi ki haber vermişim o halde uyandırdım milleti
Ersun Yanal en son o taktiği kullandığında Kadıköy de ki büyüyü bozmuştu Sende yapılamayanı yapmışsın tebriklerersun yanal taktiğiyle oynuyum dedim kontra ataktan 8 gol yedim 2 atabilidim birde penaltıdan yedim
deplasmanda yaptım @Polat Şaşmaz deplasmanda defans yaptım yenildim sürekli @Polat ŞaşmazErsun Yanal en son o taktiği kullandığında Kadıköy de ki büyüyü bozmuştu Sende yapılamayanı yapmışsın tebrikler