- Reaksiyon puanı
- 116,166
- Puanı
- 1,060
Ha ozaman mantıklıOyuna para yatırmış, iddiadan tutturduğunun parasıyla almış... @Tolstoyevski
Ha ozaman mantıklıOyuna para yatırmış, iddiadan tutturduğunun parasıyla almış... @Tolstoyevski
Bugün çift jetonmuş. Teknik olarak saat başı izlesede bu kadar jeton toplaması mümkün olmayabilir. Bilemedim şimdi
Daha öncede cevap vermiştim galiba. Ne olduğunu bilmiyorum yani oynamadım 😊
Oyuna para yatırmış, iddiadan tutturduğunun parasıyla almış... @Tolstoyevski
Senin oyun bozuldu 👇
Zor deplasmandı senin takımAslında biz de kötüydük son günlerde yaşam belirtisi göstermeye başladık
Evet biliyorum kendi sahamda maç @Gerekli24yarın sendeyiz.
Ben gizleyene gizliyorum senin huyunu bildiğim için önceden gizledim. Yoksa huyum değildir gizli atmak Ayrıca antrenman kampı ile gizli antrenman aynı şey değil.Rakibimiz iki maçtır gizli antrenmana gidiyor yakında gizlisi bitecek ondan sonra diyecek hep bana gizli antreman yapıyorlar diyecek vallahi diyecek 😂
Bu arada bol şanslar hocam iyi gizlenen kazansın @Polat Şaşmaz
Millete göre taktik değiştirdim daha kötü oldum. Bildiğim taktikten gideceğim.Ben gizleyene gizliyorum senin huyunu bildiğim için önceden gizledim. Yoksa huyum değildir gizli atmak Ayrıca antrenman kampı ile gizli antrenman aynı şey değil. Ekli dosyayı görüntüle 90208
Sen adamsın gizli antreman daha önemli ama 4-3-3 sanıyorsun pat 4-5-1 çıkıyor Karagümrük gibi şansın yaver gitti diyelim 😂Ben gizleyene gizliyorum senin huyunu bildiğim için önceden gizledim. Yoksa huyum değildir gizli atmak Ayrıca antrenman kampı ile gizli antrenman aynı şey değil. Ekli dosyayı görüntüle 90208
Tahmin etmiştim 451'iSen adamsın gizli antreman daha önemli ama 4-3-3 sanıyorsun pat 4-5-1 çıkıyor Karagümrük gibi şansın yaver gitti diyelim 😂
İstersen taktik verebilirim agaMillete göre taktik değiştirdim daha kötü oldum. Bildiğim taktikten gideceğim.
Deplasmanda galibiyetim yok hala defansı sağlamlaştırmaya çalışıyorum@FelonSen adamsın gizli antreman daha önemli ama 4-3-3 sanıyorsun pat 4-5-1 çıkıyor Karagümrük gibi şansın yaver gitti diyelim 😂
Yok sağ ol bir taktik buldum memnunum şu an ilk başta millete göre taktik yapıyordum.İstersen taktik verebilirim aga
En iyisi taktiğini senin yapman daha iyi Premier ligde taktiğimi bozup başka taktik uygulayınca çok puan kaybı çıkıyordu o açıdan bildiğin taktiği yap daha iyi aslındaYok sağ ol bir taktik buldum memnunum şu an ilk başta millete göre taktik yapıyordum.
Ben taktiğimi bozmadım @TurkuazzEn iyisi taktiğini senin yapman daha iyi Premier ligde taktiğimi bozup başka taktik uygulayınca çok puan kaybı çıkıyordu o açıdan bildiğin taktiği yap daha iyi aslında