Damien Duff
Favori Üye
bolu kazanmış @Sherlock hayret benim yedek kadroma zor gol atan takım elenirdi zatenFav10 Ligi - 19. Hafta (23 Temmuz 2020) - Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final Toplu Sonuçlar:
Ziraat Türkiye Kupası’nda son dört belli oldu!
Altınordu, Eskişehirspor, Erzurumspor ve Boluspor adlarını yarı finale yazdırmayı başaran takımlar oldu. Altay, Adanaspor, Fatih Karagümrük ve Akhisarspor ise kupaya veda etti.
Ekli dosyayı görüntüle 90166
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
forvetim berbat elneny atıyor @SherlockFav10 Ligi - 20. Hafta (24 Temmuz 2020) Fikstürü:
Fav10 Ligi’nde 20. hafta zamanı! Ligin bu haftasında zirvede yer alan Erzurumspor, üçüncü sıradaki Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Zirvedeki dengeleri değiştirme potansiyeline sahip olan maçın sonucu, merakla bekleniyor...
Ekli dosyayı görüntüle 90168
Ekli dosyayı görüntüle 90167
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
dikkatli ol bende birkere şampiyonluktan ettim chealseaye 17 maç kazanamadım @Gerekli24 ingiltere liginde budefa erken başladık 4 deplasman batırdı 4 deplasman fobisi olan herkesi yollamak lazım elneny haricinde @Gerekli24Kendimizden iki katlı güçlü takım karşısında son dakika golü ile berabere kaldık. Seni ortak liderlikten ettiğim için belki bana kızgın olabilirsin @Turkuazz Ayrıca maçı dikkatli takip ettim. Çok topumuz direkten döndü. Kalecimiz de çok kurtarış yaptı. Para eder diye satışa koymuştum geri mi alsam. Sonunda iyi oynamaya başladık. Hedefi yapalım bari.
Puan kaybı bekliyordum aslında tebrikler takımın çok başarılıydı 😊Kendimizden iki katlı güçlü takım karşısında son dakika golü ile berabere kaldık. Seni ortak liderlikten ettiğim için belki bana kızgın olabilirsin @Turkuazz Ayrıca maçı dikkatli takip ettim. Çok topumuz direkten döndü. Kalecimiz de çok kurtarış yaptı. Para eder diye satışa koymuştum geri mi alsam. Sonunda iyi oynamaya başladık. Hedefi yapalım bari.
Aslında biz de kötüydük son günlerde yaşam belirtisi göstermeye başladıkPuan kaybı bekliyordum aslında tebrikler takımın çok başarılıydı 😊
Deplasman fobisi devam yenildi yineOoooo reis artık marşınız da var demek... @Dosi'nin müzik kulağı daha iyidir, o daha iyi yorumlayacaktır ama bence olmuş.
Haftalardır süren yenilgiye nihayet dur dedik.Fav10 Ligi - 20. Hafta (24 Temmuz 2020) Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 90189
Ekli dosyayı görüntüle 90190
Kurulu düzenimi bozamam...