Damien Duff
Favori Üye
en son seni yendikten başıma gelmedik kalmadı manchester unitedı durdurdum başıma gelmedik kalmadıHevesimi kaçırdınız. Ben de artık pek uğraşmıyorum bu ara. Sonuç 2 Kez yenildik
@Sherlock kamp jetonum tamam
@Tolstoyevski ye karşıHemen kullan bence, hiç bekletme.
Benim hevesim kaçalı çok oldu ama hala uğraşıyorum, reklam izliyorum. Neden mi, çünkü kaybetmeye tahammülüm yok ama işte oyun çoook saçma...Hevesimi kaçırdınız. Ben de artık pek uğraşmıyorum bu ara. Sonuç 2 Kez yenildik
@Sherlock söyler fushimate in doğru dürüst kupası yok
Seni kendi ellerimle davet edip Alman disiplininin başına oturttum 🤦🏻♂️ Neden bir an gaza gelip Türkiye’yi seçtim bilmiyorum Alman disiplini dururken...Euro 2020’ye katıldık, görenler gelsin.
internet çökmüşSen dahil herkese davet gönderdim, bu turnuvası kısa sürüyor ve tamamen taktikler kapışıyor. İsteyenler gelebilirler, teşekkür ediyorum.
Bana kullanamazsın, bana, bana... Biliyorum...@Tolstoyevski ye karşı
100 yapayım ard arda kullanayım olmadı
2 sıra geriledik .sonlara doğru kullanmak daha mantıklı ama B ile başlayan bir takıma karşı kullanmak fena olmaz
Ben 1 ay önce yanlışlıkla girdiğim lige geçen hafta anca baktım. Son sıradan 11e yükseldik bulaştınmı bırakamıyorsundaBenim hevesim kaçalı çok oldu ama hala uğraşıyorum, reklam izliyorum. Neden mi, çünkü kaybetmeye tahammülüm yok ama işte oyun çoook saçma...
Seni kendi ellerimle davet edip Alman disiplininin başına oturttum 🤦🏻♂️ Neden bir an gaza gelip Türkiye’yi seçtim bilmiyorum Alman disiplini dururken...
bende italyayı seçtim @SherlockBen de baktım Almanya boş, uzun zamandır Alman disiplini temsilcisi bir takım çalıştırmamıştım. Nasıl boş kaldığına önce bir şaşırdım, ardından da aldım. Zaten transfer falan tamamen devre dışı, taktik savaşı üzeriden dönecek mevzu.
Fatiyi bulmak çok da zor olmadı onu istedim direk aldım bir transfer daha var defansa onu bulamadım bir türlü sanırım birinin elinde onuda bulursam işlem tamamdir@Felon'un takımı Southampton, 17 yaşındaki Fati'yi transfer etmiş. Transfer etmeyi düşündüğüm, kaşifi de gönderdiğim ama bir türlü getiremediğim bir futbolcuydu. Kaşiften oyuncu getirmek o kadar da kolay olmuyor, eksiksiz detayları girmen gerekiyor. Yakın zamanda değerleri fırlar. Çok erken transfer olsaydı eğer, zaten değerleri çoktan 100'ü geçmişti.
neure kaşiften istedim @Araf kapmışFatiyi bulmak çok da zor olmadı onu istedim direk aldım bir transfer daha var defansa onu bulamadım bir türlü sanırım birinin elinde onuda bulursam işlem tamamdir
Russia kaldı bana Türkiye tercih ederdim zor ama gruptan çıkarız diye düşünüyorumEuro 2020’ye katıldık, görenler gelsin.