bunu buradan paylaşayım, seni niye çağırmamışlarEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz | 48
Neydi o oğlanın adı en soldaki?
ogeday 😱 geçen senenin şampiyonaNeydi o oğlanın adı en soldaki?
Ogedaylan Poyraz kalp ben.ogeday 😱 geçen senenin şampiyona
@Emre Ozansoy u daha çok çekmiştirOgedaylan Poyraz kalp ben.
Ayrıca o Ogeday'ın pozdaki çekicilik şaka mı???
Ay yok Michele Morrone gelse bile etiket istemem.@Emre Ozansoy u daha çok çekmiştir
poyraz yarışmaya gelince etiketlerim seni artık konuya, zaten her yanını gördün
seni Şıpıdığa havale ediyorumAy yok Michele Morrone gelse bile etiket istemem.
Kendine kalacak yer arasın bana böyle yaparsa.
Şakir Paşa'mın tekrarı çok iyi gitmiş, çok sevindim. Bu hafta sürpriz varmış ekipten Birsen Hanım yazmış. Bakalım ne olacak o?Umarım haftaya şakir paşa olur.
Evet tekrarı ab de 3 reyting almış nerdeyse. Yeni bölümde ab de en az 7 reyting bekliyorum. O haberi ben de duydum. En iyi ihtimalle bölüm yayınlanır diğer ihtimalle de fragman verirler muhtemelen.Şakir Paşa'mın tekrarı çok iyi gitmiş, çok sevindim. Bu hafta sürpriz varmış ekipten Birsen Hanım yazmış. Bakalım ne olacak o?
Survivor yükselmiş bir de 3. haftada Nagi'm gelince görün siz. Acun baştan almalıydı onu. En büyük hatası oldu.
Bence tanıtım gelecek. Keşke bölümü verseler. Medyapım'ım hızlandırdı gerçi işleri.Evet tekrarı ab de 3 reyting almış nerdeyse. Yeni bölümde ab de en az 7 reyting bekliyorum. O haberi ben de duydum. En iyi ihtimalle bölüm yayınlanır diğer ihtimalle de fragman verirler muhtemelen.
Teşekkür ederim.Film Survivor'dan fazla izlenmis.