Damien Duff
Favori Üye
Başka takım seç Tottenham olabilir evertonu yor biraz @ArafDostluk maçları oyuncuları geliştirmek için, skor almak için değil. Skor seni yanıltmasın.
Başka takım seç Tottenham olabilir evertonu yor biraz @ArafDostluk maçları oyuncuları geliştirmek için, skor almak için değil. Skor seni yanıltmasın.
Evertonla oynayacağım taktiğimi değiştirdim sol kanattan yemiş golü takımım @sokak sanatiÇok iyi oldu. Çokta güzel oldu.
Evertonla oynayacağım taktiğimi değiştirdim
Olmuyor 5 defansım yok 4 defansım var sürekli kaleci değiştirmekten dostluk maçalarını güçlü takımla oynatıyorum5-3-2 Uzun Top, Değerler 60 ofsayt taktiği açık oyna.
Marceloyu kaparsan benden ve neure u etme bulma dünyası @Araf@emreemreu'nun takımı Bournemouth, Isco'yu transfer etti. Dün @Tolstoyevski, bugün @emreemreu oyuncu transfer etti. İkisi de benim transfer etmek istediğim ama transfer edemediğim oyuncuları transfer etti. Bir türlü transfer olmadı oyuncularım. Bu arada @emreemreu sonunda çıkış yakaladı. Geç de olsa yıldız futbolcuları transfer ediyor.
@emreemreu'nun takımı Bournemouth, Isco'yu transfer etti. Dün @Tolstoyevski, bugün @emreemreu oyuncu transfer etti. İkisi de benim transfer etmek istediğim ama transfer edemediğim oyuncuları transfer etti. Bir türlü transfer olmadı oyuncularım. Bu arada @emreemreu sonunda çıkış yakaladı. Geç de olsa yıldız futbolcuları transfer ediyor.
"Güldürdün" butonuna basıp espri mi yaptın sen, dünyanın sonu geliyor. Şaşırttın. Bu @pompy mi diye düşündüm.
Değirmenin suyu nereden geliyor sayın @emreemreu? Yoksa yüklü miktarda para mı kazanıyorsunuz?Ligin ikinci yarısında oynadığımız 4 maçta sadece 1 gol yedik ve 5 puan topladık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.
Kulüp başkanımız epey sinirli. Tutturmuş bi ilk 10 girmek.
@emreemreu'nun takımı Bournemouth, Isco'yu transfer etti. Dün @Tolstoyevski, bugün @emreemreu oyuncu transfer etti. İkisi de benim transfer etmek istediğim ama transfer edemediğim oyuncuları transfer etti. Bir türlü transfer olmadı oyuncularım. Bu arada @emreemreu sonunda çıkış yakaladı. Geç de olsa yıldız futbolcuları transfer ediyor.
Muhtemelen doping vermiştir oyuncularına sayın @emreemreu.@emreemreu bugün ikinci yarının en güçlü ekiplerinden olan, sarayın temsilcisi Crystal Palace'ı mağlup etti. Başkan muhtemelen açık çek yazmıştır gaza gelip.@bazinga
arada bir yaparım"Güldürdün" butonuna basıp espri mi yaptın sen, dünyanın sonu geliyor. Şaşırttın. Bu @pompy mi diye düşündüm.
neden alıyorsun onlar yenince ben yeniyorum
@MEnes şike yaptı değil mi? Kaça sattın da maçı puan kopardın?
Antrenman kampıyla durdurulur artık Everton. Doğru olanı yapmışsın.İlk kez kampa gittim Araf hocam, şike falan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?