OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90'da gol yeme takıntısı olan salak bir takımımız var. Ben saldım artık ne halleri varsa görsünler :A

Reis çıkarken bana bi iyilik yap en pahalı oyuncuyu en ucuz değerden sat. Minnettar olalım sana.:A

İki kere farkı bire indirip geri dönüş adına umutlandığımız maçta, ligin en güçlü ekiplerinden Arsenal'a deplasmanda 3-2 mağlup olduk. Tebrik ederim @secquin hocam...

l3UgWV.jpg
Teşekkür ederim hocam.Tansiyonun yüksek, heyecanı bol bir maç oldu.Açıkçası saha kenarında terletti.Neyse ki 3 puanı alıp liderlik koltuğuna oturduk. 💪

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Fav10 Ligi - 12. Hafta (26 Mayıs) Toplu Sonuçlar:

Fav10 Ligi'nde 12. hafta maçları oynandı. Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında West Ham United, Manchester United'ı 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Böylece ligde zirve, bir kez daha el değiştirdi. Evinde Burnley'i 3-2 mağlup eden Arsenal, Fav10 Ligi'nin yeni lideri oldu...

12. Hafta Toplu Sonuçlar - 1.png

12. Hafta Toplu Sonuçlar - 2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Fav10 Ligi'nde 12. hafta maçları oynandı. Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında West Ham United, Manchester United'ı 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Böylece ligde zirve, bir kez daha el değiştirdi. Evinde Burnley'i 3-2 mağlup eden Arsenal, Fav10 Ligi'nin yeni lideri oldu...

Ekli dosyayı görüntüle 83964
Ekli dosyayı görüntüle 83966

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Arsenali yenmek istiyorum @Sherlock

Ekli dosyayı görüntüle 83964
Ekli dosyayı görüntüle 83966

Biz yenilince yinede kasamıza para giriyor. Sebep?

1-0 öne geçtik, sonrasında 1-2 yenik duruma düştük ancak ilerleyen dakikalarda bulduğumuz gol ile beraberliği sağladık ve 1 puan kazandık. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...