90'da gol yeme takıntısı olan salak bir takımımız var. Ben saldım artık ne halleri varsa görsünler
Reis çıkarken bana bi iyilik yap en pahalı oyuncuyu en ucuz değerden sat. Minnettar olalım sana.
90'da gol yeme takıntısı olan salak bir takımımız var. Ben saldım artık ne halleri varsa görsünler
Teşekkür ederim hocam.Tansiyonun yüksek, heyecanı bol bir maç oldu.Açıkçası saha kenarında terletti.Neyse ki 3 puanı alıp liderlik koltuğuna oturduk. 💪İki kere farkı bire indirip geri dönüş adına umutlandığımız maçta, ligin en güçlü ekiplerinden Arsenal'a deplasmanda 3-2 mağlup olduk. Tebrik ederim @secquin hocam...
Çıkmıyoruz sadece boşluyoruz bi de böyle deneyelimReis çıkarken bana bi iyilik yap en pahalı oyuncuyu en ucuz değerden sat. Minnettar olalım sana.
Çıkmıyoruz sadece boşluyoruz bi de böyle deneyelim
Arsenali yenmek istiyorum @SherlockFav10 Ligi - 12. Hafta (26 Mayıs) Toplu Sonuçlar:
Fav10 Ligi'nde 12. hafta maçları oynandı. Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında West Ham United, Manchester United'ı 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Böylece ligde zirve, bir kez daha el değiştirdi. Evinde Burnley'i 3-2 mağlup eden Arsenal, Fav10 Ligi'nin yeni lideri oldu...
Ekli dosyayı görüntüle 83964
Ekli dosyayı görüntüle 83966
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Biz yenilince yinede kasamıza para giriyor. Sebep?Fav10 Ligi - 12. Hafta (26 Mayıs) Toplu Sonuçlar:
Fav10 Ligi'nde 12. hafta maçları oynandı. Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında West Ham United, Manchester United'ı 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Böylece ligde zirve, bir kez daha el değiştirdi. Evinde Burnley'i 3-2 mağlup eden Arsenal, Fav10 Ligi'nin yeni lideri oldu...
Ekli dosyayı görüntüle 83964
Ekli dosyayı görüntüle 83966
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Biz yenilince yinede kasamıza para giriyor. Sebep?
sabit gelir ve kendi sahanda oynadın bende yenildim 3-1 1-0 önde olduğum maçı @DosiBiz yenilince yinede kasamıza para giriyor. Sebep?
Morenoyu aldım chealsea o 3 gol yiyen defansa cezayı kestim @sokak sanati@secquin adam sana fena bilenmiş. Ne yaptın reisimize
Sabahta benden oyuncu alanlara sitem ettiAhahahaha. Hainsi... @Dosi
benden almadı kimse juventustan iyilik bekliyorum sabahtan beri satın alsınlar diye bekliyorum keşke paraya bakmadan transfer yapsaydım @DosiSabahta benden oyuncu alanlara sitem etti
Sabahta benden oyuncu alanlara sitem etti