Damien Duff
Süper Favori Üye
farkı azaltma şanşı varken bordeauxun inadına düştüm @sokak sanati@Turkuazz bu tokadı haketmiştin dostum. Çok şişirmişlertin MU'ı. Kendine gelirsin artık.![]()
1-0 önde olduğu maçı verdi @xdragxx90'da gol yeme takıntısı olan salak bir takımımız var. Ben saldım artık ne halleri varsa görsünler![]()
farkı azaltma şanşı varken bordeauxun inadına düştüm @sokak sanati
adam satsam sağlam bir kadro olucaktı @sokak sanati2 katı değerinde kadron var. Zor bir maçtı senin için reis.
adam satsam sağlam bir kadro olucaktı @sokak sanati
90'da gol yeme takıntısı olan salak bir takımımız var. Ben saldım artık ne halleri varsa görsünler![]()
Isınamadım bu Watford'a mlsfHocam yapmayın, takımınızın size ihtiyacı var. Oyuncularınıza sırtınızı mı döneceksiniz...![]()
Liverpool'u rezil etmeyi planlıyorum. Sadece doğru taktiğin ne olduğunu çözmem gerek.
Isınamadım bu Watford'a mlsf![]()
Yok olmaz öyleBiraz geç oldu ama Liverpool verelim.![]()
Yok olmaz öyle![]()
Kimyamız bozulduWatford güçlü takım ya, hedefi de makul olması lazım.Böyle olmamalıydı hocam.
![]()
Liverpool'dan kimseye hayır gelmez artık.Biraz geç oldu ama Liverpool verelim.![]()
Liverpool'dan kimseye hayır gelmez artık.Elde kalan oyuncuları almaya çalışıyorum, umarım verir bilgisayar.
![]()