Ekli dosyayı görüntüle 83939
İnsan ticareti yapanlar ektedir.
@MEnes, @Turkuazz, @secquin, @Polat Şaşmaz, @bazinga, @Felon, @sokak sanati, @Sherlock.
Ben baya tıkladım ama yaa. Satılmıyor attık.
@MEnes, @Turkuazz, @secquin, @Polat Şaşmaz, @bazinga, @Felon, @sokak sanati, @Sherlock.
Sen ne ara bu kadar yükseldin, ilginç.Ben baya tıkladım ama yaa. Satılmıyor attık.
Sen ne ara bu kadar yükseldin, ilginç.
Çok yakında tüm takımlara ceza yağacaktır durmadan para harcanıyorEkli dosyayı görüntüle 83939
Gerçekte olsa fair playe takılıp ceza yerdi herkes ama öyle bir şey olmayınca, herkes paraları har vurup harman savuruyor. Oyunda transfer yasağı ya da fair play kuralları çerçevesinde yaklaşım gibi gelse güzel olur diyeceğim de, adamlar buralardan para kazanıyor şimdi.Çok yakında tüm takımlara ceza yağacaktır durmadan para harcanıyor
Aslında Kısıtlama yapılsaydı daha iyidi 5 maç yapıp transfer hakkı yapılsaydı yada haftalık transfer yapma hakkı tanılsaydı çok daha iyidiGerçekte olsa fair playe takılıp ceza yerdi herkes ama öyle bir şey olmayınca, herkes paraları har vurup harman savuruyor. Oyunda transfer yasağı ya da fair play kuralları çerçevesinde yaklaşım gibi gelse güzel olur diyeceğim de, adamlar buralardan para kazanıyor şimdi.
Çok yakında tüm takımlara ceza yağacaktır durmadan para harcanıyor
Ne açıklıyormuşum yine?Fav10 Futbol Federasyonu (FFF) başkanı @bazinga, konuya ilişkin açıklama yapacak.
Ne açıklıyormuşum yine?
Yapabiliyorlarsa yapsınlar, benim adamlar elde kaldı kimse almıyor artık.Hunharca yapılan transferlere (insan ticaretine) ilişkin açıklama bekliyormuş halkımız.
bayram diye indirim istiyorlarYapabiliyorlarsa yapsınlar, benim adamlar elde kaldı kimse almıyor artık.
bugün derbi var chelsea kötü günlerinde derbi galibiyet peşinde @SherlockHunharca yapılan transferlere (insan ticaretine) ilişkin açıklama bekliyormuş halkımız.
Ben yapmıyorum yedek yok zaten @Dosi defans sağlam kale sağlam orta saha sağlamMaç başlamadan yeni bir transfer yaptım. Kuruş kaldı kasamda sadece
Bakalım sonuç ne olcak
Yapabiliyorlarsa yapsınlar, benim adamlar elde kaldı kimse almıyor artık.