Piyasa durgunlaşıyorEvet çünkü oyunu fiyatları çok yükseldi.
Piyasa durgunlaşıyorEvet çünkü oyunu fiyatları çok yükseldi.
Piyasa durgunlaşıyor
Dostluk maçlarında ki sonuçta önemsiz bir detay benim için 🤣 Lig maçlarında birşey olmasında 🙃
@Sherlock sert ve sıkı bir final oldu eğer skoru görmemişsen devamını spoiler altında yazayım, tam beklediğimiz gibi ezici bir şekilde yenildikAlman disiplini adına acı tatlı bir gün oldu ancak nihayetinde dostluk kazandı, müzene götürdüğün Hollanda ekolünü yansıtan kupa için tebrik ediyorum
Siper aldım bekliyorum 😂Hocam dikkat et, Arsenal’ı al aşağı etmeye geliyoruz.@secquin
transfer piyasasına kalmamış satın alınana kadar gelmez değerlerine sat başka çaren yok bu durumda @Dosiİlk kez bir gece kasaya para girmemiş 😱 satılmamış futbolcular
Yok acelem yok. İyi futbolcuları satışa koydum. Kadrom böylede iyi.transfer piyasasına kalmamış satın alınana kadar gelmez değerlerine sat başka çaren yok bu durumda @Dosi
Beklerim sorun değil. Navas'ta ilk zamanında geç alımıştı. Er ya da geç gidiyorlar bir şekilde
İlk kez bir gece kasaya para girmemiş 😱 satılmamış futbolcular
Yarına olsaydı. Kadromu tamam etmeme sadece 1 isim klamıştıPiyasalar durgun bu ara Dosi hanım, o kadar al-sat yapınca ekonomik kriz dönemine girdik.
bende üç eksik var @DosiYarına olsaydı. Kadromu tamam etmeme sadece 1 isim klamıştı1 yedek eksiğim vardı ama neyse bunada şükür. 80 altı futbolcum yok
Yarına olsaydı. Kadromu tamam etmeme sadece 1 isim klamıştı1 yedek eksiğim vardı ama neyse bunada şükür. 80 altı futbolcum yok
bayram diye ucuza satın dedi telefona geldi bordeaux takımını tuzağa düşürdüm 300 milyon euro varmış 85 milyon euroya adam almıyor kimse bunun başkanı @SherlockGün içerisinde falan satılır rahat ol, eski halimize dönmüş olduk sadece.Artık daha az insan ticareti yapmak durumunda kalacağız.
bayram diye ucuza satın dedi telefona geldi bordeaux takımını tuzağa düşürdüm 300 milyon euro varmış 85 milyon euroya adam almıyor kimse bunun başkanı @Sherlock
35 e sattım değerine bordeaux @Sherlock85 milyon euro yüksek bir miktar, hemen satılmasını istiyorsan düşürmen lazım biraz.
Şimdi biri satılmışGün içerisinde falan satılır rahat ol, eski halimize dönmüş olduk sadece.Artık daha az insan ticareti yapmak durumunda kalacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?