Maçlar oynanırken fikstür geldi. Neyse, sağlık olsun.Fav10 Ligi - 17. Hafta (31 Mayıs) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 84571
Ekli dosyayı görüntüle 84572
Farkındayım fazlasıyla geç oldu, kusura bakmayın.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Maçlar oynanırken fikstür geldi. Neyse, sağlık olsun.![]()
Kadro değerini artırayım derken kadro derinliğini azalttın bu arada, uyandırayım.
Sorun değil. Geç olsun, güç olmasın.Özür diliyorum değerli hocam...![]()
Sorun değil. Geç olsun, güç olmasın.![]()
30 milyona satıyorum adamımı almıyorlar @ArafSorun değil. Geç olsun, güç olmasın.![]()
@Tolstoyevski bana da ters düşebilir diye düşünüyorum. Yaptık bir şeyler de, ters düşebilir dediğim gibi.Teşekkür ediyorum hocam, ligin iki sürpriz takımı karşılaşıyor... Kazanır mısınız sizce?![]()
@Tolstoyevski bana da ters düşebilir diye düşünüyorum. Yaptık bir şeyler de, ters düşebilir dediğim gibi.![]()
Kendisi tehlikeli bir kişilik, Leipzig ile yaptıklarını gördüğümden beri kendisine olan saygım ve korkum arttı.Herkesi ve her şeyi yenebilir... @Tolstoyevski
Adaşım çok sever Simeone hocamı.@MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 84574
Kendisi bu adamın hayranı.
![]()
Bu adamın takımını çalıştırıyor.
Çok ilginç, çok.![]()
benimde hayran olduğum teknik direktör liverpoolun ki @ArafEkli dosyayı görüntüle 84574
Kendisi bu adamın hayranı.
![]()
Bu adamın takımını çalıştırıyor.
Çok ilginç, çok.![]()
benim defansım yokten orta saha veriyorsun ceza olarak adam alıyorsunuzKura çekimi böyle şeylere sebebiyet verebiliyor...![]()
hücüm yaptım 2-0 yenildim defans yapsam işe yaramıyor