Maçlar oynanırken fikstür geldi. Neyse, sağlık olsun.Fav10 Ligi - 17. Hafta (31 Mayıs) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 84571
Ekli dosyayı görüntüle 84572
Farkındayım fazlasıyla geç oldu, kusura bakmayın.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Aston villa benimle kupa maçında 150 dakika oynadı @sokak sanatiBravo Ali Ozan. Zor durumdayım @Araf 'ın nazarı.
Maçlar oynanırken fikstür geldi. Neyse, sağlık olsun.
Kadro değerini artırayım derken kadro derinliğini azalttın bu arada, uyandırayım.Bravo Ali Ozan. Zor durumdayım @Araf 'ın nazarı.
Sorun değil. Geç olsun, güç olmasın.Özür diliyorum değerli hocam...
Sorun değil. Geç olsun, güç olmasın.
30 milyona satıyorum adamımı almıyorlar @ArafSorun değil. Geç olsun, güç olmasın.
@Tolstoyevski bana da ters düşebilir diye düşünüyorum. Yaptık bir şeyler de, ters düşebilir dediğim gibi.Teşekkür ediyorum hocam, ligin iki sürpriz takımı karşılaşıyor... Kazanır mısınız sizce?
@Tolstoyevski bana da ters düşebilir diye düşünüyorum. Yaptık bir şeyler de, ters düşebilir dediğim gibi.
Kendisi tehlikeli bir kişilik, Leipzig ile yaptıklarını gördüğümden beri kendisine olan saygım ve korkum arttı. Herkesi ve her şeyi yenebilir... @Tolstoyevski
Adaşım çok sever Simeone hocamı. @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 84574
Kendisi bu adamın hayranı.
Bu adamın takımını çalıştırıyor.
Çok ilginç, çok.
benimde hayran olduğum teknik direktör liverpoolun ki @ArafEkli dosyayı görüntüle 84574
Kendisi bu adamın hayranı.
Bu adamın takımını çalıştırıyor.
Çok ilginç, çok.
benim defansım yokten orta saha veriyorsun ceza olarak adam alıyorsunuzKura çekimi böyle şeylere sebebiyet verebiliyor...
hücüm yaptım 2-0 yenildim defans yapsam işe yaramıyor