Keith Long
Favori Üye
Benim defansım çok kötü adamlarını değerine sat30 çok 19 milyonum var
Benim defansım çok kötü adamlarını değerine sat30 çok 19 milyonum var
Birde maç benimleYa vay arkadaş transfer listesinde de yok orta sahasız mı çıkacaz maça?
Bir zamanlar üçüncüydük şimdi altıncılığı koruma mücadelesi veriyoruz. Üçüncü sıradaki üçe katladı bizi neredeyse.
Güncel Kadro Değerleri (25 Mayıs 2020):
Hafta sonu transferlerle alakalı etkinlik olunca, takımlar kadro değerlerini bir hayli yükselttiler. Kadro değeri sıralamasında da birinci sırada Manchester United yer alıyor, onu Tottenham Hotspur takip ediyor. Bu iki takım, en yakın rakipleri olan Arsenal'ın bir hayli önünde yer alıyorlar.
Dördüncü sırada Everton yer alırken, beşinci sırada sürpriz bir takım yer alıyor: Crystal Palace. Sarayın temsilcisi kadro değerini, lige başladığı haline oranla bir hayli yükseltmiş gözüküyor.
Son sırada ise, puan durumunda da olduğu gibi Watford bulunuyor...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
19 milyon civarına orta saha satacak var mı? Gücü en az bi 85 olsun ama.
30 çok 19 milyonum var
Koy o zaman listeye alayım hemen84'lük Guardado var, normalde 25'e koyuluyor ama gel satayım sana kıyamadım.
Benimle oynuyor @Sherlock benden birisini alırsın o zaman84'lük Guardado var, normalde 25'e koyuluyor ama gel satayım sana kıyamadım.
Benimle oynuyor @Sherlock benden birisini alırsın o zaman
Hayırlı olsunTamamdır, çök hemen transfer baronları gelmeden. @xdragxx
14 kişilik kadromuzla savaşıyoruz bakalım
Bendede defans iyi değil14 kişilik kadromuzla savaşıyoruz bakalım
Beni herkes yendi @bazinga kaptırdığım adamla attı banaBugün beni yenersin reis
14 kişilik kadromuzla savaşıyoruz bakalım
Maç birde benimle orta saha ve forveti güçlendirdim defans güçsüz 1 milyonum kaldıSiz altından kalkarsınız hocam, dövüş kulübü bugünlere kolay gelmedi.
Güçlendirecek başka maç mı yoktu?Maç birde benimle orta saha ve forveti güçlendirdim
Defans kötü diye kupada yorduğum adamı dinlendiriyorumGüçlendirecek başka maç mı yoktu?