Keith Long
Favori Üye
kaleci yüzünden bütçem az benim
kaleci yüzünden bütçem az benim
Takmayın bu kadar kadro değerini. Dört puan fark atan @secquin'in kadro değeri sizinkine göre daha düşük.Hatırlarsan ilkin kadro değeri bizim oyunculardaydı hatta çok fazla fark bulunuyordu ancak oyuncular satılmayınca rakip takımlar satış yapıp kadro değerinde daha yukarıya çıktılar.oyuncu satılmayınca zararına ortalama fiyattan satış yapıp kadro değerinde zarar çıktı
Kesinlikle katılıyorum kadro değeri hep fayda sağlamıyor puan kayıplarıyla şampiyonluk riski bulunuyorBizde kadro değeri var da ne oluyor saçma sapan puan kayıpları yaptık... Bunlar huraaafe, bunlar hikayeee...
benim kaptırdığım adam bana asist yaptı ve gol attı @bazingaOyunun başında genç oyuncuları kapabilenler meyvelerini toplamaya başladı. Biz yaşlılarla idare etmeye çalışıyoruz bir şekilde.
Aslında çok haklısın hepimiz kadro değerini diyoruz ancak puan kayıplarıyla şampiyonluk zorlaşıyorTakmayın bu kadar kadro değerini. Dört puan fark atan @secquin'in kadro değeri sizinkine göre daha düşük.
24 milyon sende o paraya ospina ve martinezi alırsınBütçen ne kadar?
Bende o da yok işte ama Marcelo daha yüksek fiyatı hak ediyor, o yüzden reddediyorum mecburen. Marcelo hayalin başka bahara kalsın artık.24 milyon
Oyunun başında genç oyuncuları kapabilenler meyvelerini toplamaya başladı. Biz yaşlılarla idare etmeye çalışıyoruz bir şekilde.
Bir zamanlar üçüncüydük şimdi altıncılığı koruma mücadelesi veriyoruz. Üçüncü sıradaki üçe katladı bizi neredeyse.Admin bile kendisini güçsüz göstermeye çalışıyor, biz nasıl bir ligin içerisine düştük böyle... Kadro değerin ortada sayın admin, bırak şimdi...
benden oyun kaleci almıyor @bazingaBir zamanlar üçüncüydük şimdi altıncılığı koruma mücadelesi veriyoruz. Üçüncü sıradaki üçe katladı bizi neredeyse.
Benden ucuz adam alıyor oyun pahalı adamlarımı alın adamlarımı almıyor diye en son delirdim @bazingaBir zamanlar üçüncüydük şimdi altıncılığı koruma mücadelesi veriyoruz. Üçüncü sıradaki üçe katladı bizi neredeyse.
Bende 39 milyona orta saha var19 milyon civarına orta saha satacak var mı? Gücü en az bi 85 olsun ama.
Orta saha lazım reis forvet varBende 30 milyona forvet var
Benimkilere baktımda 28M'den aşağı yokmuş. Kolay gelsin19 milyon civarına orta saha satacak var mı? Gücü en az bi 85 olsun ama.