Keith Long
Favori Üye
Taktiği değiştirecektim ama maalesef zaman bulamadım... Fazla defansif olacağız, riske attık maçı 1 puan uğruna.
ben risk alıyorum artık @TolstoyevskiTaktiği değiştirecektim ama maalesef zaman bulamadım... Fazla defansif olacağız, riske attık maçı 1 puan uğruna.
Ben casus yollamıyorum yalnız, sorun olmazdı önceden yapsan. Keşke yapsaydın. Gerçi oyunun bana ters düşebilir ve yenilebilirim. Büyük ihtimalle de öyle olabilir, şaşırmam yani öyle olursa.Taktiği değiştirecektim ama maalesef zaman bulamadım... Fazla defansif olacağız, riske attık maçı 1 puan uğruna.
ben yanlış taktikle çıkmışım maça seninle oynadığım maça @emreemreu@Araf'tan 5 gol yemiştik, bakalım arkadaşından kaç gol yiyeceğiz.
En azından şimdi Nwakaeme gibi oyuncuların yok.@Araf'tan 5 gol yemiştik, bakalım arkadaşından kaç gol yiyeceğiz.
En azından şimdi Nwakaeme gibi oyuncuların yok.
kupada bana 150 dakikalık maç oynattınla pes diyorum @DarkLegenD@sokak sanati ile dostluk maçına çıktık, umarım bana kıyak geçer.
@sokak sanati ile dostluk maçına çıktık, umarım bana kıyak geçer.
oda yorgun zaten @sokak sanatiOrta saha oyuncum yok. Ya cezalı ya yorgun. Çok kötü bir kurgu yaptım. 4-3-3'de işe yarıyor ama orta sahalı oyunlarda yarar mı emin değilim. Umarım kazanırım
Merak etme, rencide etmeden 1-0 yeneceğim seni.Orta saha oyuncum yok. Ya cezalı ya yorgun. Çok kötü bir kurgu yaptım. 4-3-3'de işe yarıyor ama orta sahalı oyunlarda yarar mı emin değilim. Umarım kazanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?