Keith Long
Favori Üye
Para yok bende de reis.
o kaleciyi 63 e alsın delireceğim @SherlockFav10 Ligi - 13. Hafta Toplu Sonuçlar:
Fav10 Ligi'nde 13 hafta geride kaldı. Manchester United ve Tottenham'ın bu hafta puan kaybetmesiyle; üst üste 6 maçtır kazanan Arsenal, ligin zirvesinde iyice yalnız kaldı...
Ekli dosyayı görüntüle 84141
Ekli dosyayı görüntüle 84142
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Agam ben iptalim...Fav10 Ligi - 13. Hafta Toplu Sonuçlar:
Fav10 Ligi'nde 13 hafta geride kaldı. Manchester United ve Tottenham'ın bu hafta puan kaybetmesiyle; üst üste 6 maçtır kazanan Arsenal, ligin zirvesinde iyice yalnız kaldı...
Ekli dosyayı görüntüle 84141
Ekli dosyayı görüntüle 84142
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
o kaleciyi 63 e alsın delireceğim @Sherlock
Agam ben iptalim...
satılmadı 1 gündeSakin ol reis. Yakında satılır. Biraz fiyatı düşür belki daha hızlı satarlar.
Agam ben iptalim...
bende totenham maçında girdim transfersiz iki maçıda kaybettimAntrenman kampına girmiş Polatşaşmaz
satılmadı 1 günde
bende totenham maçında girdim transfersiz iki maçıda kaybettim
hemen alsan sen şu kaleciyi kedimin doğum günü için al adamıBenim 1 haftadır duruyor oyuncum satıldı elbet. Çok ciddiye alıyorsun. Alma bu kadar ciddiye
Kendi yağında kavrulan fakir ama inançlı bir kulübüz fakat transfersizlikten dolayı zor günler kapımızda. Önümüzdeki maçta Kloop bizi tokat manyağı yapacak gözlüklü futbol sapığı herif...
Benim takımımı, bu kadro değeriyle yenemezsen, istifa edip geç bence.Kupa maçı var daha benim.