OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Turkuazz kardeşim kusura bakma, şampiyonluk yolunda çelme takmış gibi oldum da, yapacak bir şey yok. Kazanmayı umuyordum, kazanamadım da. :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Geldik şimdi o gerçek mücadeleye. Kiminle oynuyorum? Tabii ki beni yenemediği için veryansın eden @sokak sanati ile oynuyorum. Gerçi şimdi büyük ihtimalle yenecektir, kadrosunu çok güçlendirdi çünkü. :D

@Turkuazz kardeşim kusura bakma, şampiyonluk yolunda çelme takmış gibi oldum da, yapacak bir şey yok. Kazanmayı umuyordum, kazanamadım da. :D
Tebrikler takımın iyi iş çıkartmış İşin özü bu maçta puan kaybı çok sürpriz sayılmadı bekliyordum,maçlar daha fazla zorlaşıyor 2 maç art arda puan kayıplarıyla yarış daha zorlaşıyor :D

Tebrikler takımın iyi iş çıkartmış İşin özü bu maçta puan kaybı çok sürpriz sayılmadı bekliyordum,maçlar daha fazla zorlaşıyor 2 maç art arda puan kayıplarıyla yarış daha zorlaşıyor :D bu
transfer yapamıyorum kaleciyi satışa çıkaracağım yetti 25 se 25 se yollucam bu kaleciyi 64 ye yollucağım

Tam 2 gündür 1 tane oyuncum bile satılmadı ancak diğer takımlarda satışlar devam ediyor. Kasa 2-3 milyondan ibaret ve resmen iflasın eşiğindeyiz, her maça eksik yedekle çıkıyoruz ve sakatlık ya da ceza durumlarında 10 kişiyle maça çıkacağımız günler bile gelebilir. Öylesine adaletsiz bir transfer yapay zekası mevcut şu anda, yahu alın işte adamı nesin sen yapay zekasın, neden kapitalist davranıyorsun...

Tebrikler takımın iyi iş çıkartmış İşin özü bu maçta puan kaybı çok sürpriz sayılmadı bekliyordum,maçlar daha fazla zorlaşıyor 2 maç art arda puan kayıplarıyla yarış daha zorlaşıyor :D
Teşekkürler. Riske atmamak için takımı kampa sokmuştum, onun etkisi var muhtemelen ve bu biraz hile gibi oldu. Aslında 2-0'dan maçı çevirmiş olman da başarı. Ben de seni tebrik ederim. :D

Transfer yapabilseydim eğer, birtakım değişiklikler de yapardım da, işte eldeki imkanlarla bu kadar oldu. :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Teşekkürler. Riske atmamak için takımı kampa sokmuştum, onun etkisi var muhtemelen ve bu biraz hile gibi oldu. Aslında 2-0'dan maçı çevirmiş olman da başarı. Ben de seni tebrik ederim. :D

Transfer yapabilseydim eğer, birtakım değişiklikler de yapardım da, işte eldeki imkanlarla bu kadar oldu. :D
benim kaleci maç çevrilmiyor @Araf

Aslında kamp hile sayılmaz büyük maçlarda gerçekte de takımlar özel kamp yaparlar bazı maçlarda,hatta rakip ondan güçlü olsa dahi iyi sonuç alabiliyorlar.işin özü rakip güçlü diye her maç kazanacak diye kural yok.birazda o açıdan oyun daha keyifli takımını kampa yolladığını biliyordum.galibiyet dahi sürpriz sayılmayacaktı iyi hazırlanmıştı senin takım.deplasman faktörü de etkiliyordur muhakkak :D

• Beğendim
Reactions: Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...