Hangi oyuncu?
Hangi oyuncu?
grimaldoyla laguardiayı alın @Turkuazz jordaoyudaHangi oyuncu?
satamıyorum oyüzden arsenale yenildimBütçe kalmadı zaten pahalıya satarsın
Ben şuan giremiyorum oyuna.Bilgi için teşekkürler 😊satamıyorum oyüzden arsenale yenildim
Tebrikler takımın iyi iş çıkartmış İşin özü bu maçta puan kaybı çok sürpriz sayılmadı bekliyordum,maçlar daha fazla zorlaşıyor 2 maç art arda puan kayıplarıyla yarış daha zorlaşıyor@Turkuazz kardeşim kusura bakma, şampiyonluk yolunda çelme takmış gibi oldum da, yapacak bir şey yok. Kazanmayı umuyordum, kazanamadım da.
transfer yapamıyorum kaleciyi satışa çıkaracağım yetti 25 se 25 se yollucam bu kaleciyi 64 ye yollucağımTebrikler takımın iyi iş çıkartmış İşin özü bu maçta puan kaybı çok sürpriz sayılmadı bekliyordum,maçlar daha fazla zorlaşıyor 2 maç art arda puan kayıplarıyla yarış daha zorlaşıyor bu
Transferde hafta sonu yapılabilir ucuz fiyat satacağına biraz daha dayan pahalıya satarsıntransfer yapamıyorum kaleciyi satışa çıkaracağım yetti 25 se 25 se yollucam bu kaleciyi 64 ye yollucağım
ben kupadan elenirim bu kaleciyle @TurkuazzTransferde hafta sonu yapılabilir ucuz fiyat satacağına biraz daha dayan pahalıya satarsın
Teşekkürler. Riske atmamak için takımı kampa sokmuştum, onun etkisi var muhtemelen ve bu biraz hile gibi oldu. Aslında 2-0'dan maçı çevirmiş olman da başarı. Ben de seni tebrik ederim.Tebrikler takımın iyi iş çıkartmış İşin özü bu maçta puan kaybı çok sürpriz sayılmadı bekliyordum,maçlar daha fazla zorlaşıyor 2 maç art arda puan kayıplarıyla yarış daha zorlaşıyor
benim kaleci maç çevrilmiyor @ArafTeşekkürler. Riske atmamak için takımı kampa sokmuştum, onun etkisi var muhtemelen ve bu biraz hile gibi oldu. Aslında 2-0'dan maçı çevirmiş olman da başarı. Ben de seni tebrik ederim.
Transfer yapabilseydim eğer, birtakım değişiklikler de yapardım da, işte eldeki imkanlarla bu kadar oldu.
Daha iyisini alabiliyorsan alırsın ama bütçe yoksa zor ucuza satsanda iyisini bulamazsın pahalıya satış şartben kupadan elenirim bu kaleciyle @Turkuazz
64 e almadı kötü kaleci diyeDaha iyisini alabiliyorsan alırsın ama bütçe yoksa zor ucuza satsanda iyisini bulamazsın pahalıya satış şart
adamlar yoruldu transfer yapamıyorum hemen alsın adamımı birisi forvetler pahallı alamıyorum jordao alsın birisi @Araf yoksa değerine satıcam grimaldoya cezayı verdim adam cezalı duruma düştüKaleci değil, takım çevirir maçı. Takımı iyi kurman gerekiyor.
Geldik şimdi o gerçek mücadeleye. Kiminle oynuyorum? Tabii ki beni yenemediği için veryansın eden @sokak sanati ile oynuyorum. Gerçi şimdi büyük ihtimalle yenecektir, kadrosunu çok güçlendirdi çünkü.
Aslında kamp hile sayılmaz büyük maçlarda gerçekte de takımlar özel kamp yaparlar bazı maçlarda,hatta rakip ondan güçlü olsa dahi iyi sonuç alabiliyorlar.işin özü rakip güçlü diye her maç kazanacak diye kural yok.birazda o açıdan oyun daha keyifli takımını kampa yolladığını biliyordum.galibiyet dahi sürpriz sayılmayacaktı iyi hazırlanmıştı senin takım.deplasman faktörü de etkiliyordur muhakkakTeşekkürler. Riske atmamak için takımı kampa sokmuştum, onun etkisi var muhtemelen ve bu biraz hile gibi oldu. Aslında 2-0'dan maçı çevirmiş olman da başarı. Ben de seni tebrik ederim.
Transfer yapabilseydim eğer, birtakım değişiklikler de yapardım da, işte eldeki imkanlarla bu kadar oldu.