OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi - 13. Hafta Toplu Sonuçlar:

Fav10 Ligi'nde 13 hafta geride kaldı. Manchester United ve Tottenham'ın bu hafta puan kaybetmesiyle; üst üste 6 maçtır kazanan Arsenal, ligin zirvesinde iyice yalnız kaldı...

Ekli dosyayı görüntüle 84141
Ekli dosyayı görüntüle 84142

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Bu takımdan bir şey olacağı yok, ben ligden ayrıldım. Herkese iyi eğlenceler :) @Sherlock

• İlginç
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Tolstoyevski'nin bıktıran fetişleri sıralı tam liste:

1- Totem
2- Alman Disiplini
3- Leipzig

Bugün yine evimizde puan kaybetmişiz ama zaten kadrodan belli olduğu için izlemedim bile, herif sol beki stoper, sağ kanat yardımcı forveti 6 numara filan oynarmış değişik fanteziler hiç gereksiz yere şampiyonluk gitti. :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Beklenen yenilgiyi tattık. Oyuncu satamadığımız için zor bir dönemden geçmekteyiz. Göze geldik nazara geldik

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Cidden istifa etmişsin, hedefin 10.'luk zaten ya. Her türlü ulaşırdın, emin misin kararından? :(
Oyuncuları sürekli antrenmana almama rağmen kadro değeri yerlerde :( Zaten yeni transfer yapacak para da yok, uğraşıp averaj takımı olarak devam etmek anlamsız geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...