Damien Duff
Favori Üye
17 maç alamadımLigin son maçında @Dosi'yi deplasmanda 0-1 mağlup ettik ve ligi 12. sırada tamamladık. 1 gol daha atsak averajla ligi 11. sırada tamamlayacaktık.
Ligdeki son 10 maçımızda yenilgi yüzü görmedik bu arada.
Manchester United I old Trafford da durdurunca sıkıntı yaşadım @Felon
Çok detaylı ilgilenmedim açıkcası.Son haftalarda oyunun çok keyfi kalmamıştı.Kendi gözümde zaten şampiyon gibiyim zaten sıkıntı yokVay be, @secquin berabere kalmış şaşırdım.
Tottenham ile bende berabere kaldım 4-5-1 oynuyorlar kazanmak için 4-5-1 yada 4-2-3-1e el verisli kadron olması lazımÇok detaylı ilgilenmedim açıkcası.Son haftalarda oyunun çok keyfi kalmamıştı.Kendi gözümde zaten şampiyon gibiyim zaten sıkıntı yok
Doğrudur hocam.Sağlık olsunTottenham ile bende berabere kaldım 4-5-1 oynuyorlar kazanmak için 4-5-1 yada 4-2-3-1e el verisli kadron olması lazım
Bende old Trafford laneti olduDoğrudur hocam.Sağlık olsun
Hep tecrübe oldu bizlere 2.sezonda ufak hatalar yapmayacağız inşallahDoğrudur hocam.Sağlık olsun
Öyle bir iddiamız yok ama ilk5 e gireceğimİkinci sezonun şampiyonu @Felon olacak. Arap atı gibi sonradan açıldı.
Takımı görmeden paçayı sıvamayacağını söylüyorsun.Öyle bir iddiamız yok ama ilk5 e gireceğim
Aynen öyle şimdi ilk4 hedefli takım gelir sevmem bana böyle geri takım lazım yılmaz vuralım benTakımı görmeden paçayı sıvamayacağını söylüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?